Dobbel voldsdom for kvinnelig toppblogger

I juni ble en norsk toppblogger i 20-åra dømt til 90 dagers fengsel. Nå er kvinnen dømt i nok en voldssak.

VOLD MOT TAXISJÅFØR: Torsdag ble en kvinnelig toppblogger i 20-åra dømt for vold mot en taxisjåfør. Tidligere i år ble hun dømt for en annen voldshendelse. Foto: NTB Scanix
VOLD MOT TAXISJÅFØR: Torsdag ble en kvinnelig toppblogger i 20-åra dømt for vold mot en taxisjåfør. Tidligere i år ble hun dømt for en annen voldshendelse. Foto: NTB Scanix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni ble en norsk, kvinnelig toppblogger i 20-åra dømt til 90 dagers fengsel i Borgarting lagmannsrett etter en voldshendelse som skal ha funnet sted i februar i fjor. Da hadde hun i oktober 2018 blitt frikjent for hendelsen - før saken ble anket til lagmannsretten.

I begynnelsen av september i år måtte den samme bloggeren møte i retten igjen, denne gang anklaget for vold mot en taxisjåfør. Ifølge tiltalen skal kvinnen ha slått taxisjåføren gjentatte ganger med mobilen i tinningen, samt bitt og spyttet.

Voldshendelsen skal ha funnet sted etter at kvinnen tok taxi fra et utested i Oslo sentrum natt til 12. mars i år. Nå er hun også dømt i denne saken, til 30 dagers fengsel. Det skriver Nettavisen.

- Tøffeste turen jeg har hatt

Dette er altså den andre voldsdommen toppbloggeren får på to og en halv måned. Forsvarer Cecilie Nakstad sier til Nettavisen at de vurderer å anke saken.

- Vi er uenig i dommen, og en anke må vurderes opp mot de beslutningene en anke innebærer. Vi er uenige i lovanvendelsen på noen punkter, i tillegg til straffutmålingen, forteller forsvareren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer