Joe Exotic:

- Død om to-tre måneder

«Tiger King»-profilen med desperat rop om hjelp til Trump.

TRYGLER OM HJELP: Joe Exotic er fengslet for dyremishandling og forsøk på leiemord. Han soner 22 år i fengsel. Foto: NTB scanpix
TRYGLER OM HJELP: Joe Exotic er fengslet for dyremishandling og forsøk på leiemord. Han soner 22 år i fengsel. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joseph Allen Maldonado-Passage (57), bedre kjent som Joe Exotic, ble verdenskjent nærmest over natta da han dukket opp i Netflix-dokumentaren «Tiger King» i vår. Den evige runddansen av dramatikk og sjokkerende vendinger har fanget mange seere - men historien har ikke endt ved seriens slutt.

I forrige uke var det krigen rundt dyrehagen til Exotic som sørget for overskriftene, denne uka er det hovedpersonens brev fra fengselet som fenger tabloidene.

Han trygler nemlig trekløveret president Donald Trump, realitystjerne Kim Kardashian og artist Cardi B om hjelp til å komme seg ut fra bak murene.

«Pandemien er over, og nå ber jeg dere spørre president Trump om å holde sitt ord om å se nærmere på å gjøre galt til rett og gi meg et mirakel. Sjelen min er død, jeg sliter hver dag med å holde fast i det lille håpet jeg kan finne, de holder meg innelåst 24 timer i døgnet uten telefon, e-post eller kiosk, og dere vil aldri forstå den mentale mishandlingen dette gjør med en person», skriver han i brevet, som er publisert av kjendisnettstedet TMZ.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix og Scanpix Vis mer

Den amerikanske presidenten svarte som kjent på et spørsmål om Exotic i april, hvor han sa at han skulle se på saken.

«Cardi B og Kim K - vær så snill damer, jeg har ikke gjort noe galt, bortsett fra å oppføre meg som en tulling for å beskytte dyrehagen min fra brannstiftelse og folk som vil såre dyrene mine», trygler han.

- Som en dødsdom

Han har de siste månedene vært på isolat som følge av coronapandemien, og flere ganger har han gitt uttrykk for at det ikke går så bra.

Nå kommer han med en ganske dyster påstand om sin egen framtid.

«Som mange vet ble jeg født med immunsvikt og hemoglobinanemi (mangel på røde blodceller journ.anm.), og trenger blodtilførsel hver fjerde uke. Jeg har ikke hatt én siden slutten av januar, jeg mister vekt, sår vil ikke lege, jeg kommer til å være død om to-tre måneder, det er som om jeg har fått en dødsdom», skriver 57-åringen.

Exotic uttrykker også raseri over at andre profitterer på hans livshistorie, og mener alle hans omgangsvenner har vendt ham ryggen, inkludert hans egen ektemann Dillon Passage (22), som han hevder ikke skriver til ham.

«Jeg veit ikke engang om jeg er gift lenger, det virker som om alle er så opptatt med å tjene penger og å være berømte, jeg har ikke engang fått brev fra Dillon, men alle sender bilder av at han har det gøy. Som en person som roper på hjelp ber jeg dere om å slutte å sende meg bilder av ham på fest når jeg lever i dette helvete», skriver han.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Det har Passage svart på på sin egen Instagram-konto.

«Jeg elsker Joe og står ved hans side. Bildene jeg poster her er høydepunktene i livet mitt. Det dere ikke ser er timene jeg er alene hjemme og savner ektemannen og vennen min», skriver han.

22-åringen hevder han sender brev, men at ektemannen har en grense for hvor mange han kan lese, og at de derfor ikke har nådd gjennom.

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer