Bevin Prince mistet mannen:

Døde etter lynnedslag

«One Tree Hill»-stjerna Bevin Prince mistet mannen i tragisk ulykke.

MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien. Foto: Fred Norris/CW/NTB
MISTET MANNEN: Bevin Prince (til venstre) spilte rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien. Foto: Fred Norris/CW/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«One Tree Hill»-skuespilleren Bevin Prince (39) sin ektemann William Friend (33), er død. Det melder den lokale nyhetsstasjonen i North Carolina WECT6 News.

I følge lokale myndigheter ble Friend funnet på en båt, etter å ha blitt truffet av lynet under en storm nær Masonboro Island, utenfor kysten av Wilmington i USA.

TUNGT: Artist Sondre Justad måtte stoppe et øyeblikk da han framførte en av sine låter i Oslo domkirke. Video: NRK. Vis mer

Politiet i New Hanover sendte deres marineenhet, etter at flere øyenvitner skal ha meldt inn hendelsen. De utførte livreddende førstehjelp på 33-åringen, før han ble tatt med inn til land hvor de forsøkte å gjenopplive ham i 20 minutter.

Livet sto dessverre ikke til å redde.

Hedret

Princes venn og skuespillerkollega Odette Annable (37) bekreftet den triste nyheten på vegne av venninnen, med en hyllest til Friend på Instagram.

«Det utenklige har skjedd, og vi har måtte si hadet til vår venn William. Min bestevenn Bevins kjære mann», skrev hun under bildet og fortsatte:

«Du var perfekt for henne på alle måter. Du støttet drømmene hennes, du fikk henne til å føle seg sett, du elsket henne med hver eneste bit av sjelen din, og jeg vil alltid være takknemlig for å være vitne til den slags kjærlighet».

Bildet fra bryllupsdagen Prince delte på sin egen Instagram ifjor, i anledning fem år som mann og kone.

Åpnet treningsstudio

Prince slo igjennom som skuespiller i 2004, i rollen som Bevin Mirskey i den populære ungdomsserien «One Tree Hill» som gikk over skjermene fra 2003 til 2012.

Den tidligere skuespilleren jobber nå som fitness-trener hos «Recess by Bevin Prince», som paret lanserte sammen i 2019.

FRI: 15. juni skulle bare Ross Bamber fri til kjæresten Gerii Ashforth. Nå går klippet viralt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Ekteparet giftet seg i mai 2016, og flyttet seinere til Wrightsville Beach i North Carolina for å være nærmere familien under corona-pandemien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer