Døde under direktesendt radioprogram

Den britiske radioverten Tim Gough mistet livet under et direktesendt frokostprogram.

DET HAN ELSKET: Ifølge radiostasjonen GenX Radio Suffolk, gikk radio-veteran Tim Gough bort mens han gjorde det han elsket. Foto: GenX Radio Suffolk via Facebook

DET HAN ELSKET: Ifølge radiostasjonen GenX Radio Suffolk, gikk radio-veteran Tim Gough bort mens han gjorde det han elsket. Foto: GenX Radio Suffolk via Facebook

Vis mer
Publisert

Radioverten Tim Gough døde tidligere i dag.

Dødsfallet skal ha funnet sted mens 55-åringen var på lufta med sitt frokostprogram for radiostasjonen GenX Radio Suffolk i England.

Ifølge Daily Mail ble lyttere vitne til at det ble stille på lufta halvveis inn i en sang. Noen minutter seinere startet musikken opp igjen, men programmet fortsatte da uten Gough.

- Gjorde det han elsket

Noen timer seinere postet radiostasjonen på sine sosiale medier-kontoer at Gough dessverre hadde gått bort.

- Det er med tungt hjerte at jeg må informere dere om at vår kjære venn og frokostvert Tim Gough har gått bort denne morgenen mens han presenterte sitt program, skriver kanalen på Facebook.

- Tim gjorde det han elsket, skriver kanalen videre.

- Knust

Ifølge BBC skal hyllesten ha rullet inn fra fansen i etterkant av at dødsfallet ble kjent.

- Jeg vet at familien hans finner enorm trøst i de hundrevis av kjærlige meldingene som har blitt mottatt, og har bedt om privatliv i denne knusende stunden, uttalte James Hazell, sjef for GenX Radio, ifølge BBC.

Hazell skal selv ha vært en nær venn av Gough, og uttrykker stor personlig smerte over kollegaens dødsfall.

- Å kjenne Tim personlig, som jeg gjorde veldig nært i over 30 år, var å kjenne en varm, omtenksom, morsom fyr som jeg og min familie elsket høyt. Vi er knust av nyheten, uttalte Hazell videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer