Daniel Mickelson:

Dødsårsaken er klar

23-åringen døde i sommer.

DØDE UNG: Daniel Mickelson ble bare 23 år gammel. Foto: Instagram
DØDE UNG: Daniel Mickelson ble bare 23 år gammel. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

I juli døde den 23 år gamle skuespilleren Daniel Mickelson. Han har blant annet medvirket i «The Killer Clown Meets the Candy Man» fra 2019, og tv-serien «Mani».

Flere store stjerner uttrykket sin sorg over hans bortgang, blant dem kjendisdatter Amelia Hamlin og modell Kaia Gerber.

«Jeg husker den gangen vi satt på sofaen og brukte hele dagen på å finne på vårt eget hemmelige språk som vi snakket hver gang vi møttes», skrev sistnevnte, som var en av hans nærmeste venner.

Tirsdag ble dødsårsaken kjent, nesten tre måneder etter hans død.

Skuespilleren døde av fentanyl- og kokainforgiftning ifølge rettsmedisineren i Los Angeles, skriver People. Dødsfallet skal ha vært en ulykke.

KJERSTI HOLMEN: Skuespiller Kjersti Holmen er død. Vis mer

Det var lillesøsteren, Meredith Michelson, som brakte dødsbudskapet.

«Han var den gladeste, smarteste, blideste solstrålen av et menneske som eksisterte, og jeg er så glad for at gud valgte meg til søsteren hans for hele hans fantastiske liv», skrev hun på Instagram til et barndomsbilde av de to.

Privat var han sammen med Maddie Haley, som i likhet med de ovennevnte beskriver ham som en gledesspreder.

«Det var ikke en eneste dag hvor du ikke gjorde alt i din makt for å få meg til å føle meg spesiell og elsket», deler hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer