Anne Heche

Dødsårsaken er klar

Skuespilleren døde dager etter at hun krasjet 5. august. Nå har rettsmedisineren i Los Angeles konkludert med hva som var dødsårsaken.

DØDE: Den kjente skuespilleren Anne Heche døde. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP
DØDE: Den kjente skuespilleren Anne Heche døde. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): 5. august krasjet Heche (53) inn i et hus i Los Angeles med bilen sin. Hun havnet i koma og ble erklært død 12. august, men ble holdt kunstig i live til 14. august mens organene hennes ble donert.

Ifølge politiet var Heche påvirket av narkotiske stoffer da hun krasjet. Nå har rettsmedisineren kommet med sin rapport om dødsårsaken, melder flere amerikanske medier, blant annet People Magazine.

Skuespiller Anne Heche (53) er død Vis mer

Kollisjon

Los Angeles County Medical Examiner-Coroner opplyser at Heche døde av å ha inhalert røyk og pådratt seg brannskader. Hun pådro seg også bruddskader som bidro til tilstanden hennes etter kollisjonen.

Det oppsto en brann etter kollisjonen, og det tok tid før brannmannskaper klarte å redde Heche ut av bilen hennes, en Mini Cooper.

Myndighetene i Los Angeles har også konkludert med at dødsfallet var en ulykke. Politiet har derfor avsluttet etterforskningen.

Kondolanser

Heche ble først kjent i såpeoperaen «Another World» på slutten av 80-tallet, før hun ble en av Hollywoods største stjerner sent på 90-tallet.

Hun var stadig vekk å se på magasinforsider og i storfilmer der hun spilte mot skuespillere som Johnny Depp og Harrison Ford.

En rekke kjente personer i Hollywood har sendt støttemeldinger og kondolanser etter ulykka.

Heche hadde et romantisk forhold til talkshow-verten og komikeren Ellen DeGeneres på slutten av 1990-tallet.

Hun hadde sønnen Homer (20) med eksmannen Coley Laffoon og sønnen Atlas (13) med eksen James Tupper.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer