Døende Star Wars-fan fikk se «The Force Awakens»

Rekker ikke premieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En døende Star Wars-fan har fått se den svært kommende filmen, «The Force Awakens», som har premiere først den 16. desember (og to dager senere i USA).

Det skriver Variety.

Gikk viralt Den 32 år gamle texaneren Daniel Fleetwood lider av beinvevskreft og hans ønske om å se den første filmen på ti år i serien han har digga siden han var guttunge, og frykten for at han ikke fikk leve helt til filmen kommer på kino, gikk viralt på sosiale medier under hashtaggen #forcefordaniel.

Det fattet oppmerksomheten til flere av skuespillerne i filmen, som retweetet meldinger, og Lucasfilm. I natt breaket Daniel Fleetwoods kona nyheten om at han har sett filmen, ved at representanter for filmselskapet kom hjem til ham med en kopi.

Det skal ha vært regissør J.J. Abrams selv som ringte opp 32-åringen og fikset ham en visning av en en «uredigert» versjon - eller tidlig klipp - siden filmen fortsatt ikke er 100 prosent ferdig.

Takker - Vi vil takke alle de fantastiske menneskene som medvirket til at dette skjedde. Må Kraften være med dere, skriver kona Ashley på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer