Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Donald Trump jr. og Vanessa Trump skiller seg

Presidentsønn Donald Trump jr. (39) og kona Vanessa Trump (40) skiller seg etter tolv års ekteskap.

SKILLER SEG: Den eldste sønnen til Donald Trump, Donald Trump junior skiller seg fra kona Vanessa etter tolv års ekteskap. Foto: FREUTERS/Mike Segar/File photo
SKILLER SEG: Den eldste sønnen til Donald Trump, Donald Trump junior skiller seg fra kona Vanessa etter tolv års ekteskap. Foto: FREUTERS/Mike Segar/File photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet/NTB): Vanessa Trump leverte inn skilsmissepapirene torsdag, ifølge nyhetsbyrået AP.

– Etter tolv års ekteskap har vi bestemt oss for å gå hver til vårt, opplyser paret til New York Post.

Introdusert av Trump senior

Presidentsønnen og den tidligere modellen møttes da de ble introdusert av Donald Trump senior på et moteshow. De giftet seg i 2005 og har fire barn sammen. Donald Trump jr. har sammen med broren Eric ledet farens selskap etter at Trump senior ble president.

New York Post og New York Daily News meldte torsdag at det var Vanessa Trump som sendte inn skilsmissepapirer til høyesterett i Manhattan. Det hvite hus ville ikke kommentere saken og sendte henvendelsen videre til Trump-organisasjonen, skriver CNN.

Til sykehus

Vanessa Trump har ikke holdt en høy offentlig profil, men i februar havnet hun i overskriftene. Hun ble da sendt til sykehus for undersøkelser etter å ha vært i befatning med et brev til hennes ektemann.

Brevet inneholdt et hvitt pulver og var adressert til Donald Trump junior. Pulveret ble seinere testet å viste seg å være ufarlig.

Amerikanske medier har den siste tida publisert en rekke spekulasjoner om at forholdet kunne være i trøbbel. Don jr. er en ivrig bruker av sosiale medier, og den siste tida har han lagt ut bilder fra familielivet hvor kona har vært påfallende fraværende, skriver Washington Post.

Vanessa Trump var også fraværende under svigerfarens «State of the Union»-tale der Trumps andre sønn, Eric, var på plass sammen med sin ektefelle, Lara.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!