Trump Grill:

Donald Trumps restaurant får tidenes anmelderslakt: «Kan være en av de verste i Amerika»

Nå går den kommende presidenten til angrep mot magasinet. 

I STRUPEN PÅ VANITY FAIR: Den kommende presidenten i USA, Donald Trump, raser etter at Vanity Fair publiserte en slakt-anmeldelse av restauranten hans. Foto: NTB Scanpix
I STRUPEN PÅ VANITY FAIR: Den kommende presidenten i USA, Donald Trump, raser etter at Vanity Fair publiserte en slakt-anmeldelse av restauranten hans. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I går publiserte magasinet Vanity Fair en lengre anmeldelse av Trump Grill, som befinner seg i kjelleren av fasjonable Trump Tower på Manhattan.

Restauranten, som etter alt å dømme har fått økt interesse etter at Donald Trump ble valgt som USAs neste president, omtales mildt sagt i harde ordelag.

«Servitøren kunne informere oss om at Trump ofte bestiller taco-fatet, lasagne og ovnsbakt ziti, før han var rask med å påpeke at de to siste rettene ikke var mulig å bestille», skriver anmelder Tina Nguyen.

- BILLIG: Vanity Fairs anmelder sparer ikke på kruttet i sin omtale av Donald Trumps restaurant, Trump Grill. Foto: AFP PHOTO / JIM WATSON
- BILLIG: Vanity Fairs anmelder sparer ikke på kruttet i sin omtale av Donald Trumps restaurant, Trump Grill. Foto: AFP PHOTO / JIM WATSON Vis mer

Nguyen forsøkte imidlertid førstnevnte rett, der den tilhørende guacamolen, ifølge anmelderen selv «kunne vært noe NASA ville servert på tube i romprogrammets tidligere dager».

Heller ikke «drinkene kunne redde den vonde smaken», da Nguyen mener disse minner om «noe en førsteårsstudent på college kunne kokt sammen i et eksperiment på hybelen sin».

KOSTYMEFEST: Trump besøkte en av de som har bidratt mest til at han snart blir USAs president, nemlig mangemilliardæren Robert Mercer. På festen hadde Kellyanne Conway, sjefen for Trumps valgkamp, kledd seg ut som «Superwoman», mens arrangementets vakter var iført Hells Angels-kostymer. Men Trump hadde sitt eget kostyme. Video: Reuters Vis mer

«Trumps restaurant framstår, i likhet med kandidaten selv, som en billig versjon av rikdom», skriver anmelderen og legger til at den «ene retten var verre enn den andre».

Raser på Twitter

Dette er imidlertid ikke det eneste Vanity Fair hadde å sette fingeren på.

Foruten å sammenlikne en av rettene med en kjøkkensvamp, måtte Nguyen også «pusse tennene to ganger før jeg kunne legge meg».

Anmelderen går også så hardt ut i sin kritikk at hun mener Trumps spisested «kan være en av de verste restaurantene i Amerika».

Svartmalingen har definitivt ikke gått upåaktet hen i amerikanske medier. Anmeldelsen har fått så stor omtale at selv ikke den kommende presidenten har klart å holde fingrene fra fatet.

Og Donald Trump, som er kjent for sine kontroversielle Twitter-meldinger, går regelrett til angrep idet han skyter disse ordene fra hofta:

- Er det noen som har sett de virkelig dårlige tallene for @VanityFair Magazine? På bånn, store problemer, dødt! Graydon Carter, som ikke har noe talent, vil være ute!, skriver Donald Trump, og sikter til redaktøren av Vanity Fair, som han fra tidligere av har hatt flere feider med.

TRUMP-FAN: Med sugekopper tok Trump-supporteren seg opp 21.etasjer på Trump Tower, i et påstått forsøk på å få treffe presidentkandidaten. Video: Reuters / Storyful Vis mer