Prins William og prinsesse Kate:

- Døra er lukket

Mener vi ikke kan forvente en forsoning mellom prinseparene.

DÅRLIG STEMNING: I løpet av de siste åra har det kommet fram at stemningen mellom prinsebrødrene er dårlig. Foto: Leon Neal/Pool Photo/ AP/NTB
DÅRLIG STEMNING: I løpet av de siste åra har det kommet fram at stemningen mellom prinsebrødrene er dårlig. Foto: Leon Neal/Pool Photo/ AP/NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen ukjent sak at stemningen mellom prins Harry (39), hertuginne Meghan (42) og kongefamilien på andre siden av «dammen» er kjølig.

Prins Harry har ved en rekke anledninger kommet med avsløringer om både faren kong Charles (74), prins William (41) og prinsesse Kate (41) i selvbiografien «Spare», Netflix-dokumentarserien «Harry & Meghan» og det famøse Oprah-intervjuet.

Flere briter nekter trolig å miste håpet om en gjenforening for brødrene, men nå mener den tidligere kongereporteren for BBC, Jennie Bond, at alt håp er ute.

«MARTINE OG ALEKS PRANKER»: I dette helt nye progammet lurer paret folk trill rundt ved hjelp av skjult kamera. Video: Prime video Vis mer

- Kan ikke leges

I et intervju med OK Magazine forteller Bond at William og Kate har forsonet seg med at forholdet til Harry og Meghan ikke vil endre seg.

Bond hevder at prins William og prinsesse Kate ønsket en forsoning med prins Harry og hertuginne Meghan under prins Philips begravelse i 2021, men at en «intens krangel» mellom brødrene stakk kjepper i hjulene.

- Man kommer til et punkt der man bare må akseptere at ikke alle lever et lykkelig familieliv. Catherine (prinsesse Kate, red.anm.) har blitt såret og fornærmet over ting Harry og Meghan har sagt, men hun og William er et sterkt par, sier hun til magasinet.

- Jeg mistenker at de sammen har kommet fram til at riften mellom dem og Harry ikke kan leges i overskuelig framtid.

Bond legger til at William og Kate fokuserer på tida framover.

- De har bestemt seg og lukket døra for den muligheten, og har bestemt seg for å gå videre i livet.

LURING: Ungkar Amadou Secka benyttet seg av muligheten da kameraene ikke var tilstede under innspillingen av «Ungkaren». Dette var ikke populært hos produksjonen. Reporter: Kine Falch. Video: Celina Morken / TV Norge Vis mer

- Mye som må snakkes om

Den dårlige tonen mellom prinsebrødrene skal ha vart siden prins Harry forlot både Storbritannia og sine kongelige plikter i 2020.

I ettertid har Harry vært åpen om at forholdet til familien har fått en ripe i lakken. Kong Charles og prins William på sin side, har holdt seg tause.

Det er en kjent sak at det britiske kongehusets «motto» er å aldri omtale skandaler.

Prins Harry har tidligere gjort det tydelig at han ønsker en større samtale, for å snakke ut om problemene innad i familien.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer