SILIKONPUPPER: En ærlig Dorthe Skappel forteller Sophie Elise om hvorfor hun fjernet silikonpuppene sine. Video: TV 2 Vis mer

«God kveld Norge»-Dorthe:

Dorthe Skappel fjernet silikonen: - Det var en befrielse

Programlederen forteller om erfaringen. 

(Dagbladet): I lørdagens «God kveld Norge» på TV 2 har programleder Dorthe Skappel (53) invitert toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) hjem til seg.

I reportasjen diskuterer de blant annet usikkerheten Isachsen har hatt til sitt eget utseende.

21-åringen har valgt å være åpen på bloggen sin om diverse endringer hun har gjort, som blant annet å operere nesen og forstørre brystene.

TOK NESEOPERASJON: En av Norges største bloggere, Sophie Elise (19), gjennomførte en plastisk operasjon på nesa i august i fjor. Hun velger å dele sine erfaringer med TV-seere i realityserien «Bloggerne». Video: TV 2 Vis mer

Det er tre år siden bloggeren fikk lagt inn silikon, og samtalen peiler seg raskt inn på dette temaet.

- Angrer du? spør Skappel i lørdagens sending av TV-programmet.

- Nei, da hadde jeg tatt det ut eller gjort om på det, svarer hun.

Føltes som om noe var galt

Deretter åpner programlederen seg om sin egen erfaring med silikonpupper.

- Jeg hadde også silikon og tok de ut igjen. Og det var en befrielse, innrømmer Skappel.

- Det var vondt å ligge på magen. Alt ble stress. Jeg følte liksom at når man klemte på dem så var det noe feil inni der eller at det var noe galt, forklarer hun videre.

Den bokaktuelle bloggeren sier hun kjenner seg igjen i tankegangen.

- Det kan jo hende jeg blir veldig lei etter hvert, fordi - som du sier - det er jo slitsomt at man ikke kan ligge på magen for eksempel. Noen ganger synes jeg det ser litt rart ut. Når jeg har på meg enkelte plagg og sånt.

- Det var så veldig forpliktende

FJERNET SILIKONEN: Her er Dorthe Skappel på rød løper før festen til TV2s  høstlansering.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
FJERNET SILIKONEN: Her er Dorthe Skappel på rød løper før festen til TV2s høstlansering. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Til Dagbladet Magasinet har TV 2-programlederen tidligere fortalt at silikonpuppene fikk henne til å endre hele oppfatningen av egen kropp.

Hun forstod raskt de negative sidene ved å ha silikon.

- De klærne jeg hadde før kunne jeg ikke lenger ha på. Det var liksom sånn at plutselig så var det så veldig forpliktende, og jeg kan ikke ha gensere som er sånn, for da blir de stående her, og jeg kunne liksom ikke ha veldig sånne sexy ting lenger, selv om jeg var mer på det «sexy» kanskje i den perioden da jeg var mer flat, sa hun.

«God kveld Norge» sendes på TV 2 lørdag klokken 21.30.