<strong>TÅREVÅTT:</strong> Barbro Svensson, bedre kjent som Lill-Babs klarte ikke å holde tårene tilbake da hun ble hyllet under innspillingen av «Allsang på Skansen» i Stockholm i går. Foto: Karin Törnblom / IBL
TÅREVÅTT: Barbro Svensson, bedre kjent som Lill-Babs klarte ikke å holde tårene tilbake da hun ble hyllet under innspillingen av «Allsang på Skansen» i Stockholm i går. Foto: Karin Törnblom / IBL Vis mer

Døtrene støttet Lill-Babs etter tårevått «Allsang på Skansen»

- Blir like imponert hver gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Barbro Svensson, bedre kjent som Lill-Babs brast ut i gråt etter en opptreden på det populære programmet «Allsang på Skansen» i den svenske hovedstaden i går.

Døtrene Kristin Kaspersen og Malin Berghagen satt langt framme blant publikum og var med og støttet mora etter innspillingen.

Ble hyllet

Lill-Babs som er 78 år gammel, men som vet å levere både energi og glede til publikum, ble hyllet av programleder Sanna Nielsen under gårsdagens innspilling, skriver Expressen.

Døtrene fikk øyekontakt med mora flere ganger og Kristin Kaspersen måtte tørke noen tårer da programlederen hyllet artisten.

<strong>HYLLET:</strong> Programleder Sanna Nielsen hadde bare gode ord å si om artisten Lill-Babs. Foto: Karin Törnblom / IBL
HYLLET: Programleder Sanna Nielsen hadde bare gode ord å si om artisten Lill-Babs. Foto: Karin Törnblom / IBL Vis mer

- Det var helt fantastisk, hun strålte virkelig i kveld sa dattera Malin Berghagen til nettstedet.

Søstra Kristin Kaspersen var helt enig og fortalte at selvom hun har sett mora opptre mange ganger, ble hun likevel veldig rørt.

- Jeg blir like imponert hver gang, at hun har en så enorm energi, sa Kaspersen og la til:

- For meg og mine søsken og alle våre barn og hennes barnebarn er det jo bare så utrolig bra at hun trives så godt med det hun gjør, ellers hadde hun ikke fått jobbe så mye .

Brast ut i gråt

Etter opptredenen gikk Lill-Babs bakom scena. Der brast hun ut i gråt og tårene bare rant fortalte hun til Expressen.

- Det var fantastisk, jeg er helt knekt, sa artisten og la til:

-Siste gangen når jeg gikk ut på scenen og hørte hvordan alle skrek «Lill-Babs, Lill-Babs, Lill-Babs». Da forstår man det selv, og da brast det for meg. Men tårene kom ikke før bak scena tror jeg.

Døtrene støttet mora så godt de kunne oppi alle følelsene. De klemte og holdt rundt hverandre på backstageområdet.

<strong>STOLT AV MORA:</strong> Malin Berghagen, Kristin Kaspersen og Monica Svensson var alle svært stolt av mora under gårsdagens «Allsang på Skansen». Foto: &nbsp;Karin Törnblom / IBL
STOLT AV MORA: Malin Berghagen, Kristin Kaspersen og Monica Svensson var alle svært stolt av mora under gårsdagens «Allsang på Skansen». Foto:  Karin Törnblom / IBL Vis mer

Se hva salgs barn og barnebarn jeg har, sa Lill-Babs.

- Det er så fint at de ville komme og se på, også satt de lengst framme også, sa en tydelig beveget artist til Expressen.

Til tross for at sangerinna har stått på scena i over femti år, ble gårsdagen likevel veldig spesiell. Det var døtrenes nærvær og publikums jubel som fikk fram følelsene forteller Lill-Babs.

- Du hørte jo hva jeg fikk ta imot. Jeg har fått så mye kjærlighet den siste tiden at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er utrolig takknemlig og veldig rørt, og jeg tror aldri at man kan bli vant med all kjærligheten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer