Emma Krokdal:

- Dra til helvete

Emma Krokdal har én klar beskjed til kritikerne.

KLAR FORMENING: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen mellom dem. Foto: Emma Krokdal / Instagram
KLAR FORMENING: Emma Krokdal og Dolph Lundgren har fått mye oppmerksomhet for aldersforskjellen mellom dem. Foto: Emma Krokdal / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kom en nyhet som overrasket svensker, nordmenn og amerikanere. Den svenske Hollywood-stjerna Dolph Lundgren (63), kjent for sine actionroller og tidligere forhold med Grace Jones, hadde funnet kjærligheten med norske Emma Krokdal (24).

I sommer forlovet de seg i Sverige, og i ettertid har de flyttet sammen i California. Det har, med andre ord, gått fort i svingene for det nyforelskede paret. I både svenske og norske medier har interessen vært stor rundt dem, selv om Krokdal bare har latt seg intervjue et fåtall ganger.

Mye av nysgjerrigheten til folket skyldes muligens aldersforskjellen mellom de to. Mens han er 62, er hun 24. Det utgjør en aldersforskjell på hele 38 år, noe flere også har påpekt overfor dem.

- Dra til helvete

Krokdal har selv uttalt til Dagbladet at tilbakemeldingene har vært varierte, og at enkelte har vært bekymret for henne. Noen kommer også med frekke og upassende bemerkninger.

Det tar den norske 24-åringen nå et oppgjør med, ifølge Expressen.

Avisa skriver at nordmannen har fått meldinger fra andre mennesker som er i forhold med stor aldersforskjell. De lurer på hvordan man skal håndtere all kritikken, som altså tilsynelatende kommer fra flere steder om man har en eldre kjæreste.

Til dem har Krokdal ett råd:

- Be dem dra til helvete, og nyt gleden sammen, skriver Krokdal.

ALDERSFORSKJELL: I «Ex and the City» får vi være med når Monica «Moccababe» Gaustad drar på date med 20 år yngre Marius. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Dplay/ Rød Løper Vis mer

Tidligere har hun uttalt dette om aldersforskjellen:

- Jeg skjønner veldig godt at folk tenker det de tenker, så derfor har det ikke så mye å si for meg. Folk kommer til å ha sine meninger uansett, og jeg trenger ikke bevise noe for noen. Dolph og jeg har det utrolig bra sammen, og at noen kommenterer noe negativt vil ikke endre på det, har hun sagt til Dagbladet.

FORELSKA: I promovideoen til «Petter + Vendela» sesong 2, får vi en sniktitt på hvordan det blir når Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom endelig skal flytte sammen. Vis mer

Paret er heldigvis i godt selskap med flere andre kjente par, som på hver sine måter har snakket ut om hvordan aldersforskjellen preger dem.

Flyttefot

Nylig kunne Krokdal fortelle til Dagbladet at de er på flyttefot. De skal nemlig selge Lundgrens villa i Hollywood Hills.

- Det stemmer, vi skal selge huset og se etter et nytt sted sammen, her i det samme nabolaget i West Hollywood, fortalte hun, og la til at huset, som er lagt ut med en prisantydning på over 40 millioner norske kroner, er for stort for de to og at det tar mye tid å vedlikeholde.

VISSTE DU DETTE?: Det hittil ukjente faktumet får den kjente julefilmens fans til å sperre opp øya. Vis mer

Krokdal og Lundgren reiser mye, gjerne flere måneder av gangen, og vil derfor finne en bolig som er lettere å ta vare på.

- Vi tror vi vil finne en kul leilighet sammen her, som er lettere å la stå når vi er borte, fortalte hun videre.

Stjernemekler

Ifølge LA Times er det tre etasjes huset designet av Moshe Sarid, og har blant annet en takterrasse med utsikt over Los Angeles. I tillegg er det fire soverom, seks bad, et kino- og spillrom, treningsrom, basseng og en garasje med plass til fire biler.

- Det er et fantastisk hus i West Hollywood som jeg kommer til å savne. Forloveden min Emma og jeg synes det er på tide med en forandring, sa Dolph Lundgren selv til Aftonbladet om hussalget.

Til å selge boligen har duoen fått med seg den svenske stjernemekleren Fredrik Eklund (43) på laget. Han har solgt boliger til flere av verdens største stjerner, men har et helt spesielt forhold til «Rocky IV»-stjerna - og har sett opp til ham siden han var liten.

- Helt siden jeg flyttet til New York for å selge boliger på Manhattan, har jeg fulgt Dolphs fantastiske karriere. Jeg mener «Aquaman», «Expendables» og «Rocky», sa Eklund til den svenske avisa, og fortsatte:

NY KJÆRESTE: Kjærligheten smiler igjen for Morten Botten. Nå bekrefter han nytt forhold. Video: Rød Løper Vis mer

- Det er naturligvis en utrolig følelse å få det prestisjefylte oppdraget om å selge Dolphs luksusvilla i Hollywood Hills. Det finnes bare en hake: Jeg kommer sikkert til å få en fik om jeg ikke klarer det.

Ifølge LA Times kjøpte Lundgren boligen for 3,9 millioner dollar, i overkant av 35 millioner kroner, for to år siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer