Drake:

Drake festet i Stockholm etter konsert. Fikk gigant-regning

Inviterte crew og venner til etterfest.

SPANDABEL: Drake er for tida travelt opptatt med musikken og reiser verden rundt med The Boy Meets World Tour. Da han gjestet Stockholm forrige uke, tok han seg imidlertid en liten pust i bakken på den svenske restauranten Bardot. Foto: NTB Scanpix
SPANDABEL: Drake er for tida travelt opptatt med musikken og reiser verden rundt med The Boy Meets World Tour. Da han gjestet Stockholm forrige uke, tok han seg imidlertid en liten pust i bakken på den svenske restauranten Bardot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke inntok rapartisten Aubrey Drake Graham (30), bedre kjent som Drake, Skandinavia for å holde konsert i Stockholm, Oslo og København.

Konserten i førstnevnte by ble imidlertid det mange ville kalt en dyr affære for den verdenskjente artisten.

Etter konserten ventet nemlig en lang kveld på den svenske restauranten Bardot, hvor Drake så ut til å ha på seg spanderbuksene.

Ifølge Expressen havnet regningen på svimlende 114 668 svenske kroner, noe som tilsvarer cirka 108 609 norske kroner.

Avslører detaljer

REGNINGEN: Det ble dyrt for Drake på restaurant i Stockholm. Foto: Faksimile/Expressen.se
REGNINGEN: Det ble dyrt for Drake på restaurant i Stockholm. Foto: Faksimile/Expressen.se Vis mer

Overfor avisa åpner Helena Ungh Hofman-Bangh, restaurantsjef på Bardot, opp om Drakes besøk. Hun forteller at de hadde en liten anelse om at han ville dukke opp i løpet av kvelden.

- Turné-manageren hans var her på fredag og det virket som han likte stedet. Men det er jo sånn at man aldri vet om de store stjernene virkelig kommer.

Videre avslører hun detaljer fra Drakes kostbare kveld.

Kvart over tolv fikk de nemlig beskjed om at Drake var på vei med 40 gjester for middag og etterfest. Da måtte de kaste seg rundt.

- Vi ble tvunget til å kaste ut de vanlige gjestene, og kjøkkenpersonalet fikk være igjen. Drakes gjester bestilte fritt fra vår meny, fortsetter Hofman-Bangh til Expressen.

Regningen viser blant annet at Drake og hans følge var ivrige på både champagne, konjakk og drinker. Blant annet ble det bestilt 71 cocktails, 63 drinker med Vodka Red Bull, samt at gruppa brukte 40 000 kroner på mat. Festen skal ha vart fram til halv fire søndags morgen, før turen gikk videre til Norge.

Konserten fikk for øvrig terningkast 5 av Dagbladet da artisten gjestet Oslo søndag.

- Dere «suger», sa Bieber til de norske jentene

Drake er ikke den eneste som har valgt å gå ut på byen etter endt konsert.

Da Justin Bieber hadde konsert i Norge i fjor høst, ble han observert på flere utesteder på kvelden.

En hendelse som da vakte oppsikt var en video hvor Bieber fortalte en norsk venninnegjeng at de «suger». Det hele var imidlertid en spøk - i hvert fall om man skal tro jentenes versjon av historien.

DANSE-BATTLE: De norske jentene begynte å danse da de så danserne til Justin Bieber. Da fikk de en humoristisk kommentar fra superstjerna. Video: Privat Vis mer

Jentene forteller at det hele begynte med at de hadde dratt til hotellet The Thief og plutselig så Biebers dansere gjennom vinduet. Derfor begynte de å danse mot dem, og danseren Johnny Erasme synes de skapte så god stemning at han kom ut og danset med jentene.

Erasme la også lagt ut en video av jentene på Instagram med teksten «Norske beliebere skjønner greia!».

- Justin bare tullet

Deretter fulgte de etter danserne til et utested, hvor de fortsatte å svinge seg utenfor vinduet og hadde det gøy med Biebers dansecrew.

- Noen minutter senere kom Justin Bieber ut av utestedet sammen med danserene, og Justin sa «You guys suck». Vi filmet alle sammen, men da han sa det sluttet vi å filme fordi vi trodde han ble sur. Men da begynner han å le og spør hvordan kvelden vår var, så han var ikke sur. Han bare tullet, sa Awa Dyrkorn (16), til Dagbladet.

Hun fortalte at hun og venninnene deretter takket for konserten og at Bieber var høflig mot dem.

- Han sa «You guys suck» som en kommentar til dansingen vår og det var bare gøy. Vi stod og danset hele tiden, sa Zeinab Sowe (16).

- Vi er ikke så gode til å danse, så vi dreit oss jo ut og det var bare moro, sa Dyrkorn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer