Drake stanset opptreden da fan tafset på kvinner i publikum

- Hvis du ikke slutter å ta på jenter kommer jeg og tar deg

STANSET: Drake reagerte resolutt da han så en fan tafse på kvinner i publikum under en konsert. Foto: THE CANADIAN PRESS / Nathan Denette / NTB scanpix
STANSET: Drake reagerte resolutt da han så en fan tafse på kvinner i publikum under en konsert. Foto: THE CANADIAN PRESS / Nathan Denette / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Drake stanset en opptreden i Sydney etter å ha tatt en konsertgåer i å ta på kvinnelige publikummere. Videoen av hendelsen sprer seg som ild i tørt gress.

Den populære artisten var midt i en sang da han plutselig sluttet å synge.

- Hvis du ikke slutter å ta på jenter kommer jeg og tar deg, sa Drake fra scenen til jubel fra det australske publikummet.

Hva vedkommende i publikum skal ha gjort er usikkert, men artisten gjentok fra scenen at dersom vedkommende ikke sluttet å legge hendene sine på jentene som var til stede, skulle artisten komme etter ham.

Klippet av hendelsen er filmet av en publikummer som sto nær scenen og spres raskt på sosiale medier.

Den siste måneden har seksuell trakassering og overgrep vært et hett tema verden over som følge av #metoo-kampanjen i kjølvannet av overgrepsanklager mot Hollywood-mogulen Harvey Weinstein.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer