Gwyneth Paltrow:

- Drakk hele uka

Hollywood-stjerna avslører at hun har tydd til flaska i pandemien.

ALKOHOL: Skuespiller Gwyneth Paltrow forteller at hun drakk mye alkohol da hun satt i karantene. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB
ALKOHOL: Skuespiller Gwyneth Paltrow forteller at hun drakk mye alkohol da hun satt i karantene. Foto: Jen Lowery / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Gwyneth Paltrow (48) går for å være en sunn og rask kvinne. Goop-grunnleggeren er stor tilhenger av yoga, og følger også et strengt kosthold, som hun flere ganger har blitt kritisert for.

Under coronapandemien har den ellers så kjernesunne skuespilleren imidlertid ikke vært like nøye med livsstilen. I podkasten «SmartLess», gjengitt av den britiske tabloidavisen The Mirror, avslører Paltrow at hun har drukket mye alkohol under coronakrisen.

- Jeg drakk sju dager i uka og lagde pasta og spiste brød. Det gikk helt over styr, sier 48-åringen i podkasten.

Den kjente skuespilleren har drukket whisky laget på quinoa, som går for å være blant de sunneste matvarene som finnes.

- Jeg mener, hvem drikker flere drinker sju dager i uka? Det er jo ikke sunt. Jeg elsker whisky, og jeg lager en fantastisk drink som kalles Buster Paltrow, som er oppkalt etter min bestefar som elsket å drikke whisky sour, sier hun videre.

Savner å røyke

Whiskyen kommer fra et destilleri i Tennessee, og den blandet stjerna med sirup og limejuice. Mens hun var i karantene drakk hun to av disse hver dag, røper 48-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer