Zhanna Samsonova:

Drakk ikke vann på seks år

Matinfluenseren døde for to uker siden.

DØDE: Zhanna Samsonova ble 39 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram
DØDE: Zhanna Samsonova ble 39 år gammel. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka ble det kjent at influenser Zhanna Samsonova er død. Den russiske matinfluenseren ble 39 år gammel.

En rekke utenlandske medier meldte at Samsonova døde av sult, og flere nære venner skal ha vært svært bekymret for 39-åringen de siste ukene.

Nå melder den russiske avisa Novye Izvestia at influenseren skal ha hatt strenge restriksjoner på hva hun drakk og spiste.

39-åringen skal ha levd utelukkende på frukt og hadde ikke drukket vann på seks år. Både venner og familie skal ha prøvd å overtale Samsonova til å få hjelp med dietten.

I 2020 fikk colombianske Linda Caicedo sjokkbeskjeden - kreft i eggstokkene. Hun trodde hun aldri ville spille fotball på profesjonelt nivå igjen. Nå, tre år senere, er 18-åringen kreftfri og imponerer i VM. Video: Aurmina/Osborne/Barker/X, Colombia Futbolera, Birthe Skingen/Dagbladet TV-sporten Vis mer

- De siste sju åra var jeg vitne til reisen hennes mot døden. Jeg møtte henne nylig på Sri Lanka og hun så utslitt ut. Beina hennes var hovne. Det er utrolig at hun fortsatt klarte å bevege seg, sier en venninne til Novye Izvestia, gjengitt av News.

Før hun gikk bort, delte Samsonova stadig oppdateringer og oppskrifter fra livet som veganer.

Influenseren skal ha levd på ikke-prosessert vegansk mat. De siste fire åra spiste hun «bare frukt, solsikkefrø, smoothies og juice».

39-åringen hevdet at råkostdietten bidro til at hun både følte seg og så mye yngre og sunnere ut. Hennes nærmeste omgangskrets hadde imidlertid et annet syn på dietten.

Tete Lidbom avslører at han ikke alltid har hett akkurat det. Video: Rød Løper. Reporter: Jenny Emilie Aas. Vis mer

- Det var skummelt å se hvor mye verre hun ble. Mot slutten var hun bare et skjelett, sier en venninne og legger til at Samsonova etter hvert var sengefast.

Influenseren døde 21. juli og familien venter nå på endelig svar fra obduksjonsrapporten.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer