Tommy Lee:

- Drakk sju liter vodka daglig

Rockestjerna Tommy Lee kommer med en fuktig avsløring i et nytt intervju.

ELLEVILL AVSLØRING: I et nytt intervju røper rockestjerna Tommy Lee at han har drukket ekstreme mengder vodka daglig. Her er han med kona Brittany Furlan. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB
ELLEVILL AVSLØRING: I et nytt intervju røper rockestjerna Tommy Lee at han har drukket ekstreme mengder vodka daglig. Her er han med kona Brittany Furlan. Foto: Matt Winkelmeyer / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Mötley Crüe-trommeslageren Tommy Lee (58) har levd et utsvevende og fuktig liv med alkohol og dop som de sentrale ingrediensene.

58-åringen, som har vært gift både med Heather Locklear (59) og Pamela Anderson (53), har flere ganger snakket ærlig om sitt rusmisbruk, og i et intervju med Yahoo Entertainmant snakker han nok en gang ut om forholdet til flaska.

Og det er mildt sagt oppsiktsvekkende opplysninger Lee kommer med. I intervjuet hevder han nemlig at han i en periode har drukket hele sju liter vodka om dagen.

Lee er for tida aktuell med sitt første soloalbum på 15 år. Men etter den forrige turneen med Mötley Crüe, innrømmer 58-åringen at han nesten ikke gjorde noe som helst i et helt år - utenom å drikke. Drikkingen skal ha vært så heftig at kona Brittany Furlan (34) fryktet for livet hans.

- Galskap

- Det var galskap. Jeg mener, jeg har vært edru i fire år, og jeg har vært litt av og på i en god stund, sier 58-åringen i intervjuet, og forklarer at han etter hvert mistet kontrollen.

- Jeg merket det ikke før mot slutten, da tenkte jeg: «dude, nå må jeg stoppe. Dette er helt sinnssykt». Altså, jeg drakk av kjedsomhet. Jeg våknet og lagde meg en drink full av vodka, med noen dråper tranebær eller lemonade, sier han i intervjuet, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer