«Jakten på kjærligheten»:

Drama i «Jakten»: - Det er noe av det verste jeg har hørt på lenge

Det ble dårlig stemning mellom «Jakten»-bonden Rolf og frier Kristin.

TAR TIL TÅRENE: Når «Jakten»-bonden Rolf Gjølstad og frier Kristin Erichsen begynner å snakke om fremtiden, blir det tydelig at de befinner sge på to ulike steder. Foto: TV 2
TAR TIL TÅRENE: Når «Jakten»-bonden Rolf Gjølstad og frier Kristin Erichsen begynner å snakke om fremtiden, blir det tydelig at de befinner sge på to ulike steder. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I ukens episode av «Jakten på kjærligheten» er det bøndene Erik Grytnes (38) og Rolf Gjølstad (63) som reiser hjem på besøk hos sine utvalgte friere.

Rolf, årets eldste «Jakten»-bonde, tar turen til Oslo for å tilbringe litt kvalitetstid sammen med frier Kristin Erichsen.

Det er strålende vakkert sommervær, og duoen koser seg med å lage middag sammen, spise på verandaen hennes og prate sammen over et forfriskende glass hvitvin.

Kristin tar med seg Rolf ned til Operaen i sentrum, og han lar seg begeistre over det arkitektoniske landemerket. De spiser iskrem, og spaserer rundt hånd i hånd. Når de setter seg ned for å spise lunsj, endrer imidlertid stemningen seg.

I GODT HUMØR: Kristin viser «Jakten»-bonden Rolf rundt inne på Operaen i Oslo sentrum. Foto: TV 2
I GODT HUMØR: Kristin viser «Jakten»-bonden Rolf rundt inne på Operaen i Oslo sentrum. Foto: TV 2 Vis mer

Kristin, som også tidligere i sesongen har utfordret Rolf på at han må være tydeligere, spør ham om hvor de to er om en måned. Og svaret hun får er ikke helt som forventet.

Både årets bønder, programleder Katarina Flatland og kamerateamet opplever at ikke alt går som på skinner under innspillingen av TV 2-programmet. Vis mer

- Det verste jeg har hørt på lenge

- Om en måned vet vi litt mer. Jeg vet i hvert fall litt mer om meg selv da, og hva jeg tenker og synes. Jeg er litt treig av meg, kommer det fra Rolf.

63-åringen, som driver med kornproduksjon i Vestby i Akershus, forteller om den forestående innhøstingen og advarer Kristin om at han kommer til å jobbe veldig lange dager i tiden fremover.

- Jeg kommer sikkert til å virke både uinteressert og egoistisk fremover på grunn av innhøstinga, sier bonden.

SKUFFET: Frier Kristin legger ikke skjul på at hun synes svarene fra Rolf er lite tilfredsstillende. Foto: TV 2
SKUFFET: Frier Kristin legger ikke skjul på at hun synes svarene fra Rolf er lite tilfredsstillende. Foto: TV 2 Vis mer

Dét faller ikke i god jord hos Kristin, som svarer:

- Det er noe av det verste jeg har hørt på lenge!

«Jakten»-paret sitter overfor hverandre ved et bord like ved vannkanten ved Operaen, og det er flott sommervær. Den hyggelige utflukten har imidlertid surnet, ettersom det viser seg at de to er uenige om hvor fort de skal gå frem i forholdet.

Begynner å gråte

Kristin, som har omtalt Rolf som «drømmemannen» og sagt at de nok snart er kjærester til tv-kameraene tidligere i episoden, gir seg imidlertid ikke. Hun lurer på hvor lenge man skal «gå og gruble», hvis utgangspunktet føles bra.

- Det jeg er mest redd for, er å såre andre og bli såret selv. Jeg er ikke hodestups forelska, men om du har litt tålmodighet er det ikke umulig at jeg kommer dit, svarer Rolf.

«Jakten»-frieren tar til tårene over svaret fra kornbonden, mens de to fortsatt sitter på uteserveringen over lunsjen sin.

- Det var ikke noe pent sagt, sier Kristin med gråtkvalt stemme.

Overfor Dagbladet forteller Rolf følgende om den dårlige avslutningen lunsjen med Kristin fikk:

- Det var en nedtur, det. Det var ikke noen hyggelig avslutning på dagen i det hele tatt. Men det handler om følelser og hvem man er og hva man tror og vet og synes og føler. Jeg er tilhenger av å være ærlig om sånne ting, sier han.

ANSTRENGT: Den hyggelige lunsjen ved Operaen får ikke et helt heldig utfall. Foto: TV 2
ANSTRENGT: Den hyggelige lunsjen ved Operaen får ikke et helt heldig utfall. Foto: TV 2 Vis mer

Ikke falske forhåpninger

«Jakten»-bonden legger til at han syntes det var veldig hyggelig å besøke Kristin i Oslo, og at de hadde noen veldig ålreite dager sammen.

Når det gjelder det at han ikke var klar for å si akkurat dét frieren hans ønsket å høre, forklarer han at han hadde fått litt tid til å tenke mellom gårdsuka og Oslo-besøket.

- Da jeg hadde damene hjemme på gården, syntes jeg både Kristin og Anne Marie (Smeland, journ-anm.) var veldig ålreite, men det var en del ting som var utslagsgivende for at jeg valgte Kristin. Jeg ble litt tom da de dro fra gården på lørdagen, det ble stille og fredelig igjen. Uka etter var det vanlig arbeidsuke, før jeg skulle til henne på torsdagen, sier Rolf, og fortsetter:

TRENGER TID: Selv om kornbonde Rolf hygget seg hos frier Kristin i Oslo, er han ærlig på at han er «treig» når det kommer til følelser. Foto: TV 2
TRENGER TID: Selv om kornbonde Rolf hygget seg hos frier Kristin i Oslo, er han ærlig på at han er «treig» når det kommer til følelser. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg følte ikke på at jeg tenkte masse på henne og ville prate med henne de dagene imellom der. Det fikk meg til å tenke at det kanskje ikke var det helt store. Så jeg ville være ærlig og ikke gi falske forhåpninger. Da syntes jeg det var greit å si det jeg tenkte og følte med én gang.

Heldigvis ender ikke lunsjen like ille som den kunne ha gjort for Kristin og Rolf. Han beroliger henne med at han veldig gjerne vil at det skal funke mellom dem, og frieren legger ikke skjul på at hun er villig til å gi ham litt mer tid.

- Rolf er verdt å vente på, sier Kristin i episoden.

Hvordan det til slutt ender mellom Rolf og Kristin, får vi først vite litt senere i høstens sesong av «Jakten på kjærligheten».

Dagbladet har vært i kontakt med Kristin Erichsen via pressekontakt i TV 2, Unn Grethe Berge. Hun har ikke ønsket å uttale seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer