Den danske kronprinsfamilien:

Dramatikk på Gråsten slott

En golfbil sto i fyr og flamme under kronprinsfamiliens sommerferie.

DRAMATIKK: I disse dager tilbringer kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sommerferien på Gråsten slott sammen med sine fire barn Christian, Isabella og tvillingene Vincent og Josephine. Denne uka utspant det seg en ubehagelig hendelse på det idylliske slottet. Her er de alle avbildet på Gråsten Slott i 2018. Foto: NTB Scanpix
DRAMATIKK: I disse dager tilbringer kronprinsesse Mary og kronprins Frederik sommerferien på Gråsten slott sammen med sine fire barn Christian, Isabella og tvillingene Vincent og Josephine. Denne uka utspant det seg en ubehagelig hendelse på det idylliske slottet. Her er de alle avbildet på Gråsten Slott i 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For tida ferierer kronprinsesse Mary (48) og kronprins Frederik (52) på Gråsten slott i Sønderjylland sammen med sine fire barn Christian (14), Isabella (13) og tvillingene Vincent og Josephine (9).

Nylig delte det danske kongehusets offisielle Instagram-profil et idyllisk bilde fra sommerferien på slottet av tvillingene Vincent og Josephine.

Innlegget inneholdt et bilde av de to søsknene med tennisutstyr og en video hvor de spilte tennis i ferieparadiset.

Det kan imidlertid se ut til at ikke alt har vært like idyllisk under ferien.

I full brann

Tirsdag ettermiddag utspilte det seg nemlig dramatikk på Gråsten slott. En av golfbilene sto plutselig i fyr og flamme midt i slottshagen.

Det skriver JydskeVestkysten.

Overfor den danske avisa forklarer politiet hendelsesforløpet.

- Det var en kortslutning i golfbilen. Jeg vet ikke om det var kronprins Frederik eller hvem som ringte etter hjelp, sier Thomas Berg fra Syd og Sønderjyllands politi til avisa.

Politiet opplyser videre at det ikke var noen fare for bygninger eller mennesker i løpet av episoden, og at brannmannskapet kom raskt til stedet og fikk brannen slukket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer