RETT FRA PREMIEREFEST: Alex Rosén måtte komme kjæresten til unnsetning da hun punkterte midt på motorveien lørdag kveld. Her er de avbildet sammen i 2008.  Foto: Stella Pictures
RETT FRA PREMIEREFEST: Alex Rosén måtte komme kjæresten til unnsetning da hun punkterte midt på motorveien lørdag kveld. Her er de avbildet sammen i 2008.  Foto: Stella PicturesVis mer

Dramatikk under «Skal vi danse»-fest. Alex Rosén måtte komme kjæresten til unnsetning på motorveien

- Jeg måtte ut å være helt.

(Dagbladet): Lørdag kom Alex Rosén (48) på andreplass i premieren av «Skal vi danse» på TV2.

Den påfølgende premierefesten fikk han imidlertid lite glede av, da kjæresten Silje Urbyes bil punkterte på motorveien like utenfor en tunnell ved Lysaker.

Dressen full av olje

Det var idet festen startet etter sendingen lørdag kveld at Rosén fikk en telefon fra kjæresten. I bilen satt Urbye og parets to barn.

HENDIG: Her er Rosén i gang med å reparere det ødelagte dekket i finstasen. Kjæresten Silje Urbye rakk å knipse øyeblikket. Foto: Silje Urbye
HENDIG: Her er Rosén i gang med å reparere det ødelagte dekket i finstasen. Kjæresten Silje Urbye rakk å knipse øyeblikket. Foto: Silje Urbye Vis mer

- Jeg måtte jo bare løpe avgårde. Så stod jeg der midt på motorveien og bytta dekk i dress. Jeg fikk revet av meg jakka, da, men jeg ble jo full av olje etterpå, sier Rosén til Dagbladet.

Dekk har han skiftet før, og det var en lettet kjæreste han møtte på motorveien.

- Jeg måtte jo ut å være helt. Jeg er handyman, vet du, sier han og ler.

Etter to og en halv time med dekkskifte og med dressen full av olje ble det ikke premierefest for Rosén, men han håper imidlertid på flere fester.

- Jeg hadde lyst til å få med meg den festen, men jeg håper de kjører på med flere fester, sier han.

- Toppidrettsnivå

Etter lørdagens pangstart er han godt i gang med forberedelsene til lørdagens sending. Da skal han og dansepartner Alexandra Kakurina ut i en Paso Doble.

- Det er full trening i fire og en halv time hver eneste dag. Lørdag blir det Paso Doble, og det er ikke bare bare. Det har jeg aldri gjort før, sier han.

PÅ PARKETTEN: Artist Alex Rosén og danser Alexandra Kakurina under sesongpremieren «Skal vi danse» lørdag kveld.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
PÅ PARKETTEN: Artist Alex Rosén og danser Alexandra Kakurina under sesongpremieren «Skal vi danse» lørdag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Det er liten tvil om at det er mye trening som ligger bak når kjendisene skal imponere dommerne i Skal vi danse. Med erfarne dansepartnere skal de lære seg en ny dans - hver eneste uke.

- Etter mye trening, så går det bra. Alexandra blir nok litt gæren på meg når jeg bruker lang tid for å lære meg ting, men jeg tror hun er fornøyd, sier Rosén og fortsetter:

- Det er høy konsentrasjon, og tunga rett i munnen. Med fire og en halv time hver eneste dag, så er det jo på toppidrettsnivå.