Kurt Nilsen:

- Dramatiske nyheter

Den folkekjære artisten Kurt Nilsen skulle holde sin siste julekonsert. Nå er turnéen truet av nye coronatiltak.

SISTE JULETURNÉ: 2021 er det siste året Bergensartisten opptrer på den tradisjonelle juleturnéen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
SISTE JULETURNÉ: 2021 er det siste året Bergensartisten opptrer på den tradisjonelle juleturnéen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det skulle dukes for julekonserter i storbyene med artist Kurt Nilsen (43), men tirsdagens pressekonferanse brakte dårlige nyheter for både Nilsen og hans artistkolleger.

Regjeringen opplyste tirsdag kveld at det på offentlige arrangementer blir lov med tre ganger kohorter av 200 personer med to meter avstand mellom kohortene - altså 600 personer der det er faste tilviste plasser.

Nilsens julekonsert er en tradisjon for mange nordmenn, og på grunn av stor pågang skulle det holdes en ekstrakonsert i Oslo Spektrum kommende søndag.

- Må se på alle alternativer

- Det er dramatiske nyheter som blir formidlet akkurat nå. Vi må se på hvordan vi løser det. Men det er dramatiske nyheter, sier Kurt Nilsens manager, Jan Fredrik Karlsen til Dagbladet.

Karlsen har ennå ikke snakket med Nilsen. Han står på scenen i Trondheim i det Dagbladet kontakter Karlsen.

- Er det et alternativ å avlyse eller utsette konsertene?

- Vi må se på alle alternativene som finnes, og komme tilbake med informasjon seinere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.