Drap, kidnapping og sykdom. Milliardærenes «ukjente» tragedier

«Å være rik beskytter deg ikke fra tragedier».

PENGER OG TRAGEDIER: Påminnelser om at samfunnets mektigste og rikeste er som alle andre, og ikke kan gardere seg mot tragedier og traumer, kommer ved jevne mellomrom.
PENGER OG TRAGEDIER: Påminnelser om at samfunnets mektigste og rikeste er som alle andre, og ikke kan gardere seg mot tragedier og traumer, kommer ved jevne mellomrom. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag ble det kjent at tre danske barn hadde mistet livet i de forferdelige terrorangrepene på Sri Lanka. Det var den danske Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen som mistet tre av sine fire barn, i det som bare kan beskrives som et meningsløst og ufattelig angrep på uskyldige.

Familien har for øvrig flere ganger vært utsatt for trusler, og har - i likhet med flere andre velstående mennesker - iverksatt sikkerhetstiltak for å beskytte familien.

- Men i dette tilfellet var det helt umulig å skjerme seg selv fullstendig, uttalte direktør i det danske sikkerhetsselskapet Security Service, Anders Larsen, til Dagbladet tidligere i uka.

Påminnelser om at samfunnets mektigste og rikeste er som alle andre, og ikke kan gardere seg mot tragedier og traumer, kommer ved jevne mellomrom.

Finansmagasinet Forbes og The Economic Times er blant utgivelsene som ved en rekke anledninger har omtalt skjebnene til noen av verdens rikeste, og de tragiske vendingene livene deres har tatt.

Milliardærer drept

I vår tid er direktører, milliardærer og arvinger mer eksponert enn noensinne, som også er noe av grunnen til at tragiske hendelser i deres liv blir dekket såpass bredt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer