Conchita Wurst:

Drastisk endring

Artisten er nesten ugjenkjennelig.

STILENDRING: Conchita Wurst overrasket med nytt utseende på Instagram. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB
STILENDRING: Conchita Wurst overrasket med nytt utseende på Instagram. Foto: AP Photo/Frank Augstein/NTB Vis mer
Publisert

I 2014 imponerte den østerrikske sangeren Thomas Neuwirth (34), bedre kjent som dragkarakteren Conchita Wurst, hele Europa da han vant Eurovision Song Contest med låta «Rise Like a Phoenix».

I tillegg til den fløyelsmyke og kraftfulle stemmen, fikk 34-åringen spesielt mye oppmerksomhet for sitt karakteristiske utseende. De lange, mørke lokkene og skjegget, i kontrast med den glamorøse ballkjolen ble en signatur for sangstjerna.

SENSURERES: Bandet Citi Zeni fra Latvia måtte droppe et ord under semifinalen i Eurovision. Reportere: Ørjan Ryland / Agusta Magnussdottir. Video: Dagbladet TV / NRK TV. Vis mer

Nå overrasker imidlertid Eurovision-vinneren på Instagram der han debuterte en helt ny look til sine følgere.

Ugjenkjennelig

Forrige uke delte artisten en selfie på Instagram i en langt mer tøffere stil enn det man vanligvis ser sangeren i.

«Litt av alt», skrev Neuwirth under en bildekarusell av diverse antrekk og frisyrer.

Åtte år etter Eurovision har 34-åringen endret stilen betydelig, med både nesering og en kortere sveis. Det ikoniske skjegget er likevel fortsatt på plass.

Flere fans hyller utseende-endringen under innlegget, deriblant supermodell Heidi Klum (49) som legger igjen en flamme-emoji under bildene på artistens profil.

- Trenger ikke å bruke parykk

Dette er derimot ikke første gangen sangfuglen har endret på utseendet sitt. I løpet av de siste åra har han gjort det en rekke ganger, og har vekket like stor oppsikt hver gang.

UGJENKJENNELIG: Popstjernen er nesten ugjenkjennelig etter dette. Video: Instagram @brianmcfadden123 Vis mer

Han har også mottatt blandede reaksjoner ved tidligere stilendringer, og flere har påstått at han endrer på utseendet for ofte.

Sommeren 2018 dukket det opp nye bilder av østerrikeren under et veldedighetsarrangement i Wien. Her vekket han oppsikt med sin nye frisyre.

De mørke lokkene og skjegget var da farget blondt, og sminken var tonet kraftig ned.

På det samme veldedighetsarrangementet i 2017, som kalles Life Ball, dukket han opp med en helt annen stil, der han hadde lilla glitter i håret.

Ifølge spanske Fcinco skal han allerede i 2017 ha hintet om at han ønsket å eksperimentere med sitt ytre.

- Jeg kommer definitivt til å henge fra meg parykken for en liten stund. Det er mange ulike ting jeg vil gjøre framover, og til det trenger jeg ikke nødvendigvis å bruke parykk, fortalte sangeren den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer