«The Crow»-ulykka:

Drepte Bruce Lees sønn ved et uhell. Nå er filmstjerna Michael Massee død

Ble 61 år.

GÅTT BORT: Skuespiller Michael Massee (t.h.) er død. Han ble 61 år gammel. Her avbildet med skuespiller Bill Pullman i «Revelations». Foto: NTB Scanpix
GÅTT BORT: Skuespiller Michael Massee (t.h.) er død. Han ble 61 år gammel. Her avbildet med skuespiller Bill Pullman i «Revelations». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren Michael Massee er død, 61 år gammel.

Det melder en rekke internasjonale medier, deriblant Deadline.

Massee var kanskje best kjent for sine rolle i «The Amazing Spider-Man»-filmatiseringene, men flere vil nok også koble navnet hans til den tragiske hendelsen som oppsto under innspillingen av filmen «The Crow» fra 1994.

Skutt i magen

Ved en ulykke ble hovedrolleinnehaver Brandon Lee (28), sønn av den legendariske kampsportutøveren Bruce Lee, skutt og drept på settet i 1993.

Revolveren som ble brukt i den mye omtalte scenen, var ikke blitt håndtert riktig. Uvitende om feilen avfyrte Massee et skudd som traff Lee i magen.

Skuespillerens liv sto ikke til å redde, og han døde senere av skadene. Han ble også begravet ved siden av sin far i Seattle.

Brandon Lee medvirket i flere filmer og TV-serier før han gikk bort. Det var imidlertid med «The Crow» at han fikk sitt internasjonale gjennombrudd i rollen som Eric Draven. Dessverre skulle det også bli hans siste.

Sterkt berørt

Ifølge Deadline var Massee sterkt berørt av hendelsen, og nektet blant annet å se det ferdige resultatet av filmen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer