Drew Barrymore om sin vanskelige oppvekst

- Jeg hadde egentlig ikke foreldre, sier hun i nytt intervju.

TØFF OPPVEKST: Skuespillerinne Drew Barrymore snakker ut om oppveksten i nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
TØFF OPPVEKST: Skuespillerinne Drew Barrymore snakker ut om oppveksten i nytt intervju. Foto: NTB ScanpixVis mer

I april i fjor ble skuespillerinna Drew Barrymore (39) og ektemannen Will Kopelman foreldre til lille Frankie. Datteren deres Olive (2) fikk da en lillesøster og ny lekekamerat.

Hollywood-stjernen, som startet sin karriere som 11 måneder gammel, fikk sitt gjennombrudd som 7-åring med filmen «E.T.». Hun hadde selv et svært anstrengt forhold til sine egne foreldre John og Jaid gjennom oppveksten. Nå forteller Barrymore at det har hjulpet henne å innse hva som skal til for å bli en god mor til sine egne døtre.

- Jeg hadde egentlig ikke foreldre. Derfor er det viktig for meg å bli en god og tilstedeværende mor, forteller hun i et intervju med Moore magazine, ifølge Contactmusic.com.

Inn og ut av rehab Det å bli kjendis i ung alder, uten ansvarlige foreldre som stilte opp, gjorde oppveksten vanskelig.

I sin biografi, som hun gav ut da hun var 14 år gammel, fortalte Barrymore om hvordan hun begynte med rusmidler allerede som 9-åring. Hun skal også ha røyket marijuhana som 11-åring og tok kokain som 12-åring. Dette førte til flere opphold på rehabiliteringssenter før hun endelig kom seg ut av rushelvetet.

- Å ikke ha foreldre ødela kanskje mye av ungdomstiden min, men det skal bli min største fordel som voksen, sier hun.

Angrer ikke Men til tross for sin trøblete oppvekst hevder «Charlie's Angels»-stjernen at hun ikke ville forandret på noe som helst i livet sitt.

BARNESTJERNE OVER NATTA: Drew Barrymore var sju år gammel da hun ble Hollywood-stjerne for sin rolle i Spielberg-filmen «E.T.». Foto: NTB Scanpix
BARNESTJERNE OVER NATTA: Drew Barrymore var sju år gammel da hun ble Hollywood-stjerne for sin rolle i Spielberg-filmen «E.T.». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke hvordan jeg skal kunne tenke annerledes på det, fordi jeg vet ikke hvordan et annet liv ville vært. Det er vanskelig å forestille seg at ting kunne ha vært annerledes når de ikke var det.

- Selv om jeg kanskje var en slem pike noen ganger, så var jeg aldri et dårlig menneske, sier hun i intervjuet.
Saken ble opprinnelig publisert på Se og hør Les her.