DRIKKER FORTSATT: Kelsey Grammer har opplevd at flere av hans nærmeste har blitt drept. Han forteller at han trenger å nyte en drink. 
DRIKKER FORTSATT: Kelsey Grammer har opplevd at flere av hans nærmeste har blitt drept. Han forteller at han trenger å nyte en drink. Vis mer

Drikker hver dag etter rusbehandlingen

«Frasier»-stjernen Kelsey Grammer nekter å legge alkoholen bak seg for godt.

«Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (61) har en fortid med tungt alkohol- og rusmisbruk. Han har flere ganger blitt arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Problemene førte til at Hollywood-stjernen måtte få hjelp til å takle problemene, men i et nytt intervju med The Times, avslører skuespilleren at han ikke lenger går til behandling.

- Jeg går ikke lenger til «anonyme alkoholikere»-møter, og jeg nyter fremdeles alkohol. Folk trenger å vite hvordan man skal gå videre og se ting på en annen måte. Jeg trenger mine fem minutter hver dag mens jeg nyter en drink, og da ønsker jeg at ingen forstyrrer meg, sier han under intervjuet, ifølge RadarOnline.com.

61-åringen har også tidligere blitt tatt for besittelse av kokain. Under intervjuet sier han at han har lagt kokainbruket bak seg.

- Man leker med døden om man fortsetter den veien, sier han.

Ødelagt av søsterens dødsfall

Kelsey har tidligere vært åpen om at det var drapet av lillesøsteren Karen Elisa i 1975 som førte ham inn i en svært destruktiv periode.

Den gang var skuespilleren kun 20 år gammel, mens søsteren var 18 år.

Det var seriemorderen Freddie Lee Glenn Jr. som tok livet av Karen, og samme år ble han dømt for å ha myrdet to andre personer.

- Jeg klarte ikke tilgi meg selv for hennes død, avslørte han til Vanity Fair i fjor.

TV-stjernen sa videre at han følte skyld fordi han ikke hadde klart å beskytte lillesøsteren sin, som ble bortført, voldtatt og drept, selv om de ikke engang bodde i samme by da tragedien inntraff.

- Det er vanskelig å forklare, og det er ikke rasjonelt, men slik var det altså. Jeg kjenner mange som har mistet et søsken og som klandrer seg selv i etterkant, sa han.

Tragisk historie

I tillegg til den tragiske hendelsen for 41 år siden, ble skuespillerens far knivstukket og myrdet av en psykopat, mens hans to halvbrødre døde i en dykkeulykke.

I 2010 gjennomgikk stjernen et stygt og bittert brudd med reality-stjernen Camille Grammer (47), men året etter fant han lykken på nytt.

Da giftet han seg med flyvertinnen Kayte Walsh (35), og sammen har de barna Faith Evangeline Elisa (3) og Kelsey Gabriel Elias (2).

Saken ble opprinnelig publisert på Seher.no.