Drikker hver dag etter rusbehandlingen

«Frasier»-stjernen Kelsey Grammer nekter å legge alkoholen bak seg for godt.

DRIKKER FORTSATT: Kelsey Grammer har opplevd at flere av hans nærmeste har blitt drept. Han forteller at han trenger å nyte en drink. 
DRIKKER FORTSATT: Kelsey Grammer har opplevd at flere av hans nærmeste har blitt drept. Han forteller at han trenger å nyte en drink.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (61) har en fortid med tungt alkohol- og rusmisbruk. Han har flere ganger blitt arrestert for å ha kjørt i påvirket tilstand.

Problemene førte til at Hollywood-stjernen måtte få hjelp til å takle problemene, men i et nytt intervju med The Times, avslører skuespilleren at han ikke lenger går til behandling.

- Jeg går ikke lenger til «anonyme alkoholikere»-møter, og jeg nyter fremdeles alkohol. Folk trenger å vite hvordan man skal gå videre og se ting på en annen måte. Jeg trenger mine fem minutter hver dag mens jeg nyter en drink, og da ønsker jeg at ingen forstyrrer meg, sier han under intervjuet, ifølge RadarOnline.com.

61-åringen har også tidligere blitt tatt for besittelse av kokain. Under intervjuet sier han at han har lagt kokainbruket bak seg.

- Man leker med døden om man fortsetter den veien, sier han.

Ødelagt av søsterens dødsfall

Kelsey har tidligere vært åpen om at det var drapet av lillesøsteren Karen Elisa i 1975 som førte ham inn i en svært destruktiv periode.

Den gang var skuespilleren kun 20 år gammel, mens søsteren var 18 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer