Isabelle Eriksen:

- Dritskummelt

Influenseren forteller at hun ble etterlatt alene på sykehuset mens hun sonet fengselsstraff.

FORELSKET: Isabelle Eriksen og kjæresten Wiktoria Maria. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELSKET: Isabelle Eriksen og kjæresten Wiktoria Maria. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser og Youtuber Isabelle Eriksen (26) ble først kjent gjennom deltakelsen i «Paradise Hotel» tilbake i 2017. Seinere har hun blitt en av Norges største influensere og følges i dag av hele 158 000 på Instagram.

I 2020 sonet hun en fengselsstraff etter å ha blitt dømt for to tilfeller av vold. Eriksen har selv vært svært åpen rundt soningen, blant annet i sin egen bok «Innsatt nummer 19/227».

Da 26-åringen gjestet podkasten «Chit Chat med Helle», åpnet hun seg nok en gang om hvordan hun opplevde tida i fengsel. Her forteller Eriksen blant annet at hun måtte på sykehuset mens hun sonet. Dagbladet tok derfor en telefon til influenseren for å høre mer.

- Jeg er allergisk mot nøtter og fikk en reaksjon. Det synes jeg alltid er dritskummelt, man vet aldri, forklarer influenseren, og legger til at hun hastet til vaktrommet for å få tak i EpiPen, som hun ikke fikk lov til å ha på rommet.

- Vakten som sto der ble nok ganske sjokkert. Jeg dro bare ned buksa og satte den i låret. Han visste nok ikke helt hva han skulle gjøre, sier hun til Dagbladet.

Seinere samme kveld måtte Eriksen på sykehuset for en sjekk. Her forteller influenseren at hun ble etterlatt alene av fengselsvakten som hadde blitt med henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer