Kim Kardashian West:

Dro gråtende hjem etter dette

Realitystjerna mimret over de tidligere Met-gallaene på Twitter før årets største motebegivenhet.

DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronninga Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Nå forteller hun om hvordan de ulike årene opplevdes. Her med ektemannen under gallaen i 2013, en kveld hun ikke akkurat trivdes. Foto: NTB Scanpix
DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronninga Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Nå forteller hun om hvordan de ulike årene opplevdes. Her med ektemannen under gallaen i 2013, en kveld hun ikke akkurat trivdes. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Natt til tirsdag gikk årets Met-galla av stabelen i New York. Flere av verdens største stjerner hadde tatt turen for å vise seg i elleville kjoler og antrekk på den røde løperen, og det er utvilsomt den største motebegivenheten i storbyen.

En selvskreven gjest under årets galla var realitydronninga Kim Kardashian West (38), som strålte i en kjole fra Mugler, med detaljer som kunne minne om små regndråper.

Selv om man skulle tro at 38-åringen har flust med selvtillit på den røde løperen, har ikke dette alltid vært tilfelle. Kun timer før Kardashian West inntok den røde løperen, bestemte hun seg for å dele øyeblikk fra de ulike årene hun har deltatt.

Var usikker

Det gjorde realitystjerna i en rekke innlegg publisert på Twitter, hvor hun tok for seg de ulike årene med bilder av antrekkene hun hadde brukt.

2013 var det første året 38-åringen deltok på Met-gallaen. På det tidspunktet gikk hun gravid med datteren North West (5), og hun hadde på seg en kjole av Riccardo Tisci for Givenchy for anledningen.

- Jeg var Kanyes pluss én og jeg var så nervøs, innrømmet hun, og la til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer