Kim Kardashian West:

Dro gråtende hjem etter dette

Realitystjerna mimret over de tidligere Met-gallaene på Twitter før årets største motebegivenhet.

DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronninga Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Nå forteller hun om hvordan de ulike årene opplevdes. Her med ektemannen under gallaen i 2013, en kveld hun ikke akkurat trivdes. Foto: NTB Scanpix
DELTATT I SEKS ÅR: Realitydronninga Kim Kardashian West har vært gjest under Met-gallaen seks ganger. Nå forteller hun om hvordan de ulike årene opplevdes. Her med ektemannen under gallaen i 2013, en kveld hun ikke akkurat trivdes. Foto: NTB ScanpixVis mer

Natt til tirsdag gikk årets Met-galla av stabelen i New York. Flere av verdens største stjerner hadde tatt turen for å vise seg i elleville kjoler og antrekk på den røde løperen, og det er utvilsomt den største motebegivenheten i storbyen.

En selvskreven gjest under årets galla var realitydronninga Kim Kardashian West (38), som strålte i en kjole fra Mugler, med detaljer som kunne minne om små regndråper.

DRISTIG UTRINGNING: Realitystjerna Kim Kardashian West var selvfølgelig på plass under årets Met-galla i New York. Her poserer hun velvillig for fotografene. Foto: NTB scanpix
DRISTIG UTRINGNING: Realitystjerna Kim Kardashian West var selvfølgelig på plass under årets Met-galla i New York. Her poserer hun velvillig for fotografene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om man skulle tro at 38-åringen har flust med selvtillit på den røde løperen, har ikke dette alltid vært tilfelle. Kun timer før Kardashian West inntok den røde løperen, bestemte hun seg for å dele øyeblikk fra de ulike årene hun har deltatt.

MET-GALLA: I natt var det duket for MET-galla i New York. Den årlige innsamlingsaksjonen er mest kjent for de spektakulære kjolene kjendisene stiller opp i. Vis mer

Var usikker

Det gjorde realitystjerna i en rekke innlegg publisert på Twitter, hvor hun tok for seg de ulike årene med bilder av antrekkene hun hadde brukt.

2013 var det første året 38-åringen deltok på Met-gallaen. På det tidspunktet gikk hun gravid med datteren North West (5), og hun hadde på seg en kjole av Riccardo Tisci for Givenchy for anledningen.

- Jeg var Kanyes pluss én og jeg var så nervøs, innrømmet hun, og la til:

- Jeg kjente ikke noen, og jeg var sikker på at ingen ville ha meg der. Jeg tok på min egen leppestift og fargen var helt ut. Jeg dro hjem og gråt av usikkerhet, men nå er dette et av mine favorittbilder.

Året etter, i 2014, hadde situasjonen forandret seg betraktelig. Dette året mottok Kim Kardashian West en egen invitasjon til den storslåtte gallaen.

For anledningen hadde hun på seg en kreasjon av Alber Elbaz for Lanvin.

- Vi hadde akkurat vært på coveret av Vogue, og Alber ga meg kjolen som jeg hadde på coveret, så Anna foreslo at jeg skulle ha på meg Lanvin. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor vi valgte blå. Etterfulgt av coveret var dette en drøm, skrev realitystjerna om antrekket på Twitter.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Vis mer

Prøvde å skjule graviditeten

I 2015 dukket Kim Kardashian West opp på den røde løperen under Met-gallaen for tredje gang, og dette året var hun kledd i norske Peter Dundas sin første kjole designet for Roberto Cavalli.

- Jeg var to måneder på vei med Saint, og jeg prøvde desperat å skjule det. Jeg følte meg så selvsikker det året. Jeg hadde en mening og samarbeidet så bra. Jeg følte meg så bra denne kvelden, skrev hun om antrekket.

Året etter, i 2016 endret selvtilliten til realitystjerna seg drastisk, og hun forteller at hun gikk tilbake til å være usikker på den røde løperen. Kjolen hun hadde på seg var fra designer Oliviern Rousteing for Balmain.

- Jeg var tilbake til å være usikker dette året fordi jeg hadde ikke gått ned alle kiloene etter fødselen. Stor tabbe å bleke øyebrynene, men Kanye så veldig bra ut det året med de blå øynene. Det var superkontroversielt at han gikk i denim.

Kastet nesten opp

I 2017 dro Kardashian West alene på Met-gallaen for første gang, og var svært nervøs. Kjolen hun hadde på seg var fra Vivienne Westwood.

- Jeg var så nervøs for å dra alene at jeg nesten kastet opp på vei dit, og jeg måtte tisse hvert sekund. Jeg Face-Timet søstrene mine for å møte dem på toppen av trappen. Vivienne lagde denne vakre kjolen fra arkivet sitt.

I fjor dukket trebarnsmoren opp i en vakker kjole fra Versace, inspirert av en av designeren Donatella Versace (64) sine tidligere kjoler.

- Denne kjolen passet som hånd i hanske. Jeg visste eksakt hva jeg ville ha, og var på mitt mest selvsikre dette året. 90-tallet, ringbrynje, enkelt og sexy.