Gwyneth Paltrow:

Dro på bryllupsreise med eksmannen

- Vi er en veldig moderne familie.

EKSER: Til tross for et langt ekteskap i bagasjen setter ikke det en stopper for vennskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin. I jula ble Martin med Paltrow og ektemannen Brad Falchuk på bryllupsreise. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Til tross for et langt ekteskap i bagasjen setter ikke det en stopper for vennskapet mellom Gwyneth Paltrow og Chris Martin. I jula ble Martin med Paltrow og ektemannen Brad Falchuk på bryllupsreise. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var i 2014 det ble kjent at skuespiller Gwyneth Paltrow (46) og Coldplay-vokalist Chris Martin (41) skulle skilles, etter 10 år som ektepar. Knappe fem måneder seinere startet ryktene å versere om at Paltrow hadde funnet lykken på ny.

Kort tid etter innledet Paltrow et forhold til «Glee»-produsenten Brad Falchuk (47).

I september ga Paltrow og Falchuk hverandre sitt ja i en intim seremoni i Hollywood-parets egen hage. I jula reiste det nygifte paret på en aldri så liten bryllupsreise til Maldivene, der de både feiret jul og nyttår, ifølge Evening Standard.

Tok med ekskjæresten

Bryllupsreisen var imidlertid ikke en hvilken som helst bryllupsreise. Nylig gjestet 46-åringen det britiske talkshowet «Live with Kelly and Ryan», der hun blant annet fortalte at hennes eksmann, Chris Martin, også var med på ferien.

- Vi hadde en stor familiebryllupsreise i jula, fortalte hun i programmet, ifølge Evening Standard.

- Ektemannen min, hans barn, mine barn, eksmannen min og våre beste venner. En veldig moderne bryllupsreise, fortalte hun videre.

Det å ende opp på bryllupsreise sammen med eksen, høres kanskje ut som et skrekkscenario som kunne vært hentet fra en romantisk forviklingskomedie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer