Ryan Reynolds om Blake Lively:

Dro sex-spøk til kona

Ryan Reynolds' morsdagshilsen til Blake Lively hylles i sosiale medier.

DRO SEX-SPØK: Ryan Reynolds og kona Blake Lively hadde tilfeldig sex på ett av deres første møter, om man skal tro Instagram-en hans. Foto: Skjermdump Instagram
DRO SEX-SPØK: Ryan Reynolds og kona Blake Lively hadde tilfeldig sex på ett av deres første møter, om man skal tro Instagram-en hans. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I motsetning til andre Hollywood-par, som ofte viser frem partneren på best mulig måte i sosiale medier, har skuespiller Ryan Reynolds (44) valgt en helt annen vei når det gjelder kona Blake Lively (33).

Ekteparet, som giftet seg i 2012, har døtrene James (6), Inez (4) og Betty (1) sammen, og i anledning morsdagen i USA søndag valgte han naturligvis å hylle «Gossip Girl»-stjernen.

Det skulle imidlertid ikke ta lang tid før morsdagshyllesten ble noe helt annet enn mange kanskje hadde sett for seg - eller ikke.

- Kunne ikke sett det for meg

«Det kan ikke bli sagt nok. Du er hjertet og sjela bak alle øyeblikk denne familien deler. Jeg er takknemlig for lyset og godheten du påfører livet vårt», skriver han innledningsvis til et bilde av seg selv og kona, og fortsetter:

«Jeg ser deg i øynene til barna våre. Hver eneste latter. Hvert blunk og hvert tankefulle øyeblikk og sårbarhet. Det følsomme motet det krever å være en mor i 2021 er en handling av ren styrke og heltemot».

Etter disse svært varme ordelag skinte den som Reynolds fansen kjenner i sosiale medier også gjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer