Billy Bush:

Dro sexvits om dette

Programleder Billy Bush er i hardt vær etter at et lydopptak med pikante kommentarer ble lekket til pressen.

TANKELØS: Billy Bush har ved flere anledninger blitt kritisert for sine tankeløse uttalelser. Foto: Reuters
TANKELØS: Billy Bush har ved flere anledninger blitt kritisert for sine tankeløse uttalelser. Foto: Reuters Vis mer
Publisert

Programleder Billy Bush (51) mottar kraftig kritikk etter at han nok en gang har kommet med en kontroversiell og grov bemerkning - denne gangen mot influenser og mediemogul Kendall Jenner (27).

Den 51 år gamle programlederen ble avskjediget av NBC etter å ha dukket opp i den beryktede «Access Hollywood»-kassetten med Donald Trump - hvor den daværende presidenten skrøt av seksuelle overgrep mot kvinner.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

Etter oppsigelsen fra NBC har programlederen vært å se i underholdningsprogrammet «Extra» - og i et lekket lydklipp fra bakrommet 31. oktober 2022, kan man høre 51-åringen spøke om Jenners «Toy Story» - inspirerte Halloween-kostyme.

- Kendall gikk utkledd som Jessie - og tro meg, det var mange «woodies» (et ordspill på mannlig ereksjon og filmens hovedperson Woody, journ.anm), sa programlederen spøkefult.

Bemerkningen skal ha framkalt latter fra de andre i rommet, som ifølge nettstedet Daily Beast, alle var produsenter.

- Tillater kreativ fleksibilitet

Det er uvisst hvem som lekket lydopptaket til pressen, men ifølge nettstedet Page Six skal lekkasjen være «uautorisert».

- Som med mange former for produksjon i underholdningsindustrien, tillater showets kreative prosess fleksibiliteten til å prøve forskjellige vitser. Noen ganger går det galt - og noe av det lander dessverre på gulvet i klipperommet - inkludert kommentarer som kan være for voldsomme til å sendes på kringkastet TV, uttalte en kommunikasjonsanvarlig for Telepictures til nettstedet.

OVERRASKER: Supermodellen Bella Hadid går for Coperni på catwalken under moteuka i Paris. Reporter: Emma Dalen. Video: @kyliejenner. Vis mer

En kilde legger til at Bush bare «jobbet gjennom materialet i showets normale kreative prosess», og at det ikke lå noe ondsinnet bak bemerkningen.

Jenners representant har foreløpig ikke besvart henvedelsene til flere av mediene som har omtalt saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer