Fredrik Solvang:

- Drømmebryllupet er unnselig og anonymt

«Debatten»-programleder Fredrik Solvang er kjent for å verne godt om privatlivet sitt. Nå overrasker han med sjeldne uttalelser.

AVSLØRER: Fredrik Solvang er alltid beinhard når han leder «Debatten» på NRK, her forteller han hva han frykter skal skje under sending og hva som gjør han nervøs. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Julie Easter/Rød Løper Vis mer
Publisert

NRK-profil og «Debatten»-programleder Fredrik Solvang (43) er kjent for å verne ekstremt godt om privatlivet sitt.

Han lar seg sjeldent intervjue av pressen, og dermed kommer det nok som en overraskelse på mange, at han denne uka gjester Ida Fladens (34) ferske episode av podkasten, «Ida med hjertet i hånden».

Podkasten er kjent for å ta et dypdykk i privatlivet til gjestene, og spesielt hvordan det står til med kjærligheten, er et gjennomgående tema. Flere kjente profiler som radioprofil Silje Nordnes (35), komiker Nils-Ingar Aadne (38) og Marion Ravn (36) har vært blant gjestene som har latt lytterne få et lite innblikk inn i privatlivet sitt.

I podkasten merker man tydelig at Solvang er nervøs over at han skal dele om kjærlighetslivet sitt. Han er tidlig ute med å påpeke at det satt langt inne å takke ja til å være med i podkasten, da han ikke har noe ønske om at andre skal mene mye om ham.

Ønsker seg anonymt bryllup

Likevel klarer Fladen å få Solvang i prat om forholdet sitt, og trolig er det ikke alle som vet at programlederen har vært i et forhold i femten år - ei heller at han er forlovet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer