Tone Damli:

- Drømmen er snart virkelig

Det omfattende husprosjektet har endelig løsnet for paret.

SNART KLART: Det omfattende husprosjektet, som har vart siden 2015, er snart ved veis ende, skal vi tro Tone Damli selv. Foto: Heiko Junge / NTB
SNART KLART: Det omfattende husprosjektet, som har vart siden 2015, er snart ved veis ende, skal vi tro Tone Damli selv. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert

De siste fem åra har Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss (38) befunnet seg midt i det som kan omtales som et husmareritt.

Det er nemlig ingen hemmelighet at husdrømmen har bydd på unormalt store utfordringer for paret.

I 2015 kjøpte Damli og Foss «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner, en villa paret planla å pusse opp. I januar 2018 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen.

Seinere samme år solgte paret deler av tomten. Salget endte på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

I januar i fjor kunne imidlertid Damli endelig dele en gladnyhet med følgerne sine. Da, etter fire og et halvt år, var de omsider i gang med huset.

«Nå har det løsnet og vi kan endelig begynne å drømme om vårt eget hjem», skrev hun blant annet i innlegget.

DRØMMEHJEMMET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen kjøpte drømmeboligen på Malmøya i fjor. Nå viser de frem huset i YouTube-serien «Klarna stikker innom». Video: Klarna Vis mer

«Snart virkelig»

Nå kan det se ut til at ting har løsnet ytterligere for parets byggeprosjekt, etter snart seks år med utfordringer. Etter alt å dømme er nemlig drømmen nærmere enn noen gang.

På Instagram delte Damli nemlig tirsdag denne uka et innlegg med sine 323 000 følgere. Der skrev hun følgende:

«Han her slapp unna nesten seks år med huskaos, heldiggris. Jeg gleder meg til at han etter hvert skal lære seg å krabbe her, grise med grøt på nylagt parkett og sove på sitt eget rom. Drømmen er snart virkelig».

I armene holder hun lille Marlon, som hun og Markus ble foreldre til i oktober. Fra før har de dattera Billie (6).

Tone Damli har også delt flere videosnutter fra det nye huset på Instagrams historiefunksjon.

Her avslører hun blant annet at hun og Foss får sitt eget «master bad» med både dobbel dusj, dobbel vask og badekar. I tillegg beskriver hun rommet der det bygges walk-in-closet som «det beste rommet i hele huset».

Tone Damlis manager, David Eriksen, har hittil ikke besvart Dagbladets henvendelser.

OVERRASKET: Tone Damli hadde ledet én sesong av «Love Island». Så ringte VG. Video: Rød Løper/Vrang produksjonen. Hele podkasten kan høres her: https://open.spotify.com/show/1CwfMwD7ELZ6vToFANE26y?si=rIbcaBXAS6qMw2sFM9dMng Vis mer

Skapt mye hodebry

Som nevnt har parets husprosjekt tatt lengre tid enn de fleste på forhånd skulle tro. Da de i 2015 kjøpte villaen på Blommenholm, markerte det som nevnt starten på noe helt spesielt.

«Jeg håper vi skal få alt klart så fort som mulig. Å bygge hus er søren meg ikke spøk. Vi ser frem til en ny epoke i livet, et nytt eventyr er i ferd med å starte. Også gleder jeg meg til å se Billie tasse rundt barføtt i hagen», skrev hun på bloggen sin den gang.

Dattera Billie har imidlertid tilsynelatende til gode å tasse rundt barføtt i hagen, og nå håper altså Damli at også lille Marlon snart får muligheten.

Da hun gjestet «Senkveld» i 2017 innrømmet artisten at det omdiskuterte husprosjektet, som har skapt mye hodebry for paret, ble alt annet enn hva de hadde planlagt.

- Hadde jeg visst at det kom til å ta så lang tid, vet jeg ikke om jeg hadde begynt å bygge hus, sa Damli, som den gang bodde hjemme hos svigerforeldrene sine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer