Tone Damli:

- Drømmen er snart virkelig

Det omfattende husprosjektet har endelig løsnet for paret.

SNART KLART: Det omfattende husprosjektet, som har vart siden 2015, er snart ved veis ende, skal vi tro Tone Damli selv. Foto: Heiko Junge / NTB
SNART KLART: Det omfattende husprosjektet, som har vart siden 2015, er snart ved veis ende, skal vi tro Tone Damli selv. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste fem åra har Tone Damli (32) og samboeren Markus Foss (38) befunnet seg midt i det som kan omtales som et husmareritt.

Det er nemlig ingen hemmelighet at husdrømmen har bydd på unormalt store utfordringer for paret.

I 2015 kjøpte Damli og Foss «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner, en villa paret planla å pusse opp. I januar 2018 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen.

Seinere samme år solgte paret deler av tomten. Salget endte på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

I januar i fjor kunne imidlertid Damli endelig dele en gladnyhet med følgerne sine. Da, etter fire og et halvt år, var de omsider i gang med huset.

«Nå har det løsnet og vi kan endelig begynne å drømme om vårt eget hjem», skrev hun blant annet i innlegget.

«Snart virkelig»

Nå kan det se ut til at ting har løsnet ytterligere for parets byggeprosjekt, etter snart seks år med utfordringer. Etter alt å dømme er nemlig drømmen nærmere enn noen gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer