Prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie:

Dronning Elizabeths barnebarn snakker ut: - Det er lett å bli usikker

I et sjeldent intervju letter prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie på sløret om livet som medlemmer av verdens mest offentlige familie.

NYTT INTERVJU: I sjeldent intervju åpner prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie opp om livet i en av verdens mest offentlige familier. Foto: NTB Scanpix
NYTT INTERVJU: I sjeldent intervju åpner prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie opp om livet i en av verdens mest offentlige familier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

2018 er trolig et år som er i overkant hektisk for den britiske kongefamilien. Med to royale bryllup, har samtlige nok å henge fingrene i.

I mai fikk prins Harry (33) sin hertuginne Meghan (36), og i oktober skal prinsesse Eugenie (28) gifte seg med sin Jack Brooksbank i Windsor.

Til tross for at familien er en av verdens mest omtalte, skjer det heller sjelden at medlemmer av den britiske kongefamilien stiller opp til intervju.

I anledning det kommende bryllupet, har derimot Eugenie og hennes eldre søster prinsesse Beatrice (29) nå latt seg intervjue av motemagasinet Vogue.

Kombinerer privatliv og karriere

De to søstrene, barnebarna til dronning Elizabeth (92) og døtrene til Sarah Ferguson (58) og prins Andrew (58), har så godt som vokst opp i rampelyset, men har derimot vernet godt om privatlivet sitt. Likevel innrømmer de overfor magasinet at det nå føles riktig å stille til intervju, som i sin helhet kommer i september-utgaven av britiske Vogue.

De to prinsessene legger ikke skjul på at de lever uvanlige liv, hvor ulike roller skal fungere sammen til enhver tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer