Dronning Silvia:

Dronning Silvia ute av sykehuset

Holder detaljene hemmelig. 

PÅ SYKEHUS: Fredag ble dronning Silvia innlagt på sykehus etter å ha blitt rammet av svimmelhet under sin egen bursdagsfeiring. Foto: Charles Hammarsten / IBL
PÅ SYKEHUS: Fredag ble dronning Silvia innlagt på sykehus etter å ha blitt rammet av svimmelhet under sin egen bursdagsfeiring. Foto: Charles Hammarsten / IBL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går, på selveste julaften, kom nyheten om at dronning Silvia (73) er innlagt på sykehus.

Hun ble kjørt til Karolinska universitetssykehus i Solna den 23. desember, etter å ha blitt rammet av det kongehuset beskriver som svimmelhet.

Dette skjedde under feiringen av sin egen 73-årsdag, meldte Expressen julaften.

Det svenske hoffets informasjonssjef, Margareta Thorgren, informerte om at dronningen har vært forkjølet, og at hun er på sykehuset for observasjon.

Lite informasjon

I dag uttaler Thorgren overfor Aftonbladet at 73-åringen fremdeles er innlagt på sykehuset, men at hun ikke vil gi noen ny informasjon om dronningens helsetilstand.

Aftonbladet hevder å ha fått opplysninger om at kong Carl Gustaf skal være engstelig over at detaljer om Silvias helse skal komme ut.

Thorgren uttaler imidlertid at hun vil informere dersom det skjer noe nytt rundt dronningas tilstand.

Oppdatering: Dronning Silvia er nå skrevet ut av sykehuset. Det bekrefter hoffet overfor Aftonbladet.

- Dronningen har forlatt Danderyds sykehus og er tilbake på Drottningholms slott. Dronningen har kommet seg og er etter omstendighetene i god form, skriver Thorgren i en sms til avisa søndag formiddag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer