Dronning Silvia:

Dronning Silvia ute av sykehuset

Holder detaljene hemmelig. 

PÅ SYKEHUS: Fredag ble dronning Silvia innlagt på sykehus etter å ha blitt rammet av svimmelhet under sin egen bursdagsfeiring. Foto: Charles Hammarsten / IBL
PÅ SYKEHUS: Fredag ble dronning Silvia innlagt på sykehus etter å ha blitt rammet av svimmelhet under sin egen bursdagsfeiring. Foto: Charles Hammarsten / IBLVis mer

(Dagbladet): I går, på selveste julaften, kom nyheten om at dronning Silvia (73) er innlagt på sykehus.

Hun ble kjørt til Karolinska universitetssykehus i Solna den 23. desember, etter å ha blitt rammet av det kongehuset beskriver som svimmelhet.

Dette skjedde under feiringen av sin egen 73-årsdag, meldte Expressen julaften.

Det svenske hoffets informasjonssjef, Margareta Thorgren, informerte om at dronningen har vært forkjølet, og at hun er på sykehuset for observasjon.

Lite informasjon

I dag uttaler Thorgren overfor Aftonbladet at 73-åringen fremdeles er innlagt på sykehuset, men at hun ikke vil gi noen ny informasjon om dronningens helsetilstand.

Aftonbladet hevder å ha fått opplysninger om at kong Carl Gustaf skal være engstelig over at detaljer om Silvias helse skal komme ut.

Thorgren uttaler imidlertid at hun vil informere dersom det skjer noe nytt rundt dronningas tilstand.

Oppdatering: Dronning Silvia er nå skrevet ut av sykehuset. Det bekrefter hoffet overfor Aftonbladet.

- Dronningen har forlatt Danderyds sykehus og er tilbake på Drottningholms slott. Dronningen har kommet seg og er etter omstendighetene i god form, skriver Thorgren i en sms til avisa søndag formiddag.