Dronning Elizabeth II:

Dronningen har blitt syk - avlyser nok en opptreden

90-åringen sliter med helsa. 

SYK: Dronning Elizabeth II må vinke farvel til nok en planlagt opptreden. Buckingham Palace opplyser at hun er forkjølet. Foto: NTB scanpix
SYK: Dronning Elizabeth II må vinke farvel til nok en planlagt opptreden. Buckingham Palace opplyser at hun er forkjølet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sky News melder at dronning Elizabeth II (90) av England er syk igjen. Dronningen har nå avlyst en planlagt opptreden på nyttårsmessen i Sandringham på grunn av en «sterk forkjølelse».

Det er fra Buckingham Palace at informasjonen kommer.

- Dronningen føler seg ikke klar til kirkebesøket, fordi hun fortsatt sliter med en sterk forkjølelse, sier en talsperson.

Dronningen og prins Philip har vært syke hele jula. Tidligere denne måneden kom det fram at hun hadde avlyst juleferingen.

Den 90 år gamle monarken og hennes 95 år gamle gemal skulle etter planen i jula ha tatt toget til Norfolk, der godset ligger. 30 minutter før avreise onsdag kom meldingen om at årets juleferie på Sandringham er avlyst, skriver People.

Den britiske kongefamilien samles hver eneste jul hos dronningen på Sandringham, der de blant annet går til messe i St. Mary Magdalene-kirken første juledag. Det er også her messen første nyttårsdag holdes, som dronningen heller ikke kommer til å delta på.

Det er ikke bare avlysning av planlagte opptredener dronningen har skapt overskrifter for i det siste. Hun er tross alt 90 år, så den 20. desember ble det kjent at hun nå trapper ned på arbeidet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer