Hertuginne Meghan:

Dronningens overraskende gest

Det har florert med spekulasjoner om hertuginne Meghan og dronning Elizabeths forhold den siste tida. Nå overrasker sistnevnte.

SPESIELL HILSEN: Hertuginne Meghan og dronning Elizabeth under sitt første offisielle opprag sammen i Chester i 2018. Hva slags forhold de to har i dag er ikke kjent, men nå deler dronningen en spesiell hilsen til Meghan. Foto: NTB Scanpix
SPESIELL HILSEN: Hertuginne Meghan og dronning Elizabeth under sitt første offisielle opprag sammen i Chester i 2018. Hva slags forhold de to har i dag er ikke kjent, men nå deler dronningen en spesiell hilsen til Meghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden prins Harry (35) og hertuginne Meghan (39) avslørte at de skulle trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter tidligere i år, har det blitt heftig spekulert i internasjonal presse på om forholdet mellom hertugparet og resten av den britiske kongefamilien skal ha vært grunnen til sjokkavgjørelsen.

Men når Meghan i dag, 4. august, fyller 39 år, ser det ut til at det påståtte iskalde forholdet mellom henne og resten av familien, er lagt til side.

Både dronning Elizabeth (94) og prins Philip (99), og hertuginne Kate (38) og prins William (38) har nemlig delt hver sin bursdagshilsen til henne i sosiale medier.

«Ønsker hertuginnen av Sussex en veldig gledelig bursdag», står det på Instagram-kontoen som representerer dronningen og ektemannen.

Til hilsenen er det også delt et bilde av Elizabeth og Meghan fra Chester i 2018. Dette var duoens første offisielle oppdrag sammen etter at den amerikanske skuespilleren hadde giftet seg inn i familien.

Samme type hilsen har William og Kate, som går under navnet Kensington Palace på Instagram, delt. Paret har riktignok ikke delt et bilde av seg selv og bursdagsbarnet, men et av Meghan som snakker med en liten jente med ryggen til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer