Prinsesse Marie:

Dropper å trykke toppløsbilder av danskeprinsessen: - Respekten for kongehuset er for sterk

Nederlandsk bildebyrå tok snikbilder av prinsesse Marie (42).

PÅ AVVEIE: Det var i fjor sommer at et nederlansk bildebyrå tok snikbilder av prinsesse Marie (42) og prins Joachim (48) under en ferietur til Frankrike, der førstnevnte solte seg toppløs. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix
PÅ AVVEIE: Det var i fjor sommer at et nederlansk bildebyrå tok snikbilder av prinsesse Marie (42) og prins Joachim (48) under en ferietur til Frankrike, der førstnevnte solte seg toppløs. Foto: Lise Åserud / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Danskenes prinsesse Marie (42), kona til dronning Margrethes yngste sønn, prins Joachim (48), skaper overskrifter i hjemlandet etter at den siste utgaven av ukebladet Tæt På nådde butikkhyllene.

Ifølge danske BT omtaler ukebladet en serie med toppløsbiler av den danske prinsessen, tatt under en privat feire med ektemannen i Saint-Tropez i fjor sommer, som nå er kommet på avveie.

Verken Tæt På eller andre danske medier har valgt å trykke de nærgående snikbildene, som ifølge avisa viser prinsesse Marie på en strand i det franske ferieparadiset, iført en badedrakt som er trukket ned til livet.

Forsøker å selge bildene

«Hun lå på magen mesteparten av tida, men på et tidspunkt reiste hun seg opp. Da slo fotografen til», skriver BT.

På tross av at danske medier ikke bidrar til at bildene havner rett i hendene på det danske folk, en beslutning som kongehuset trolig setter stor pris på, er ikke en eventuell kongelig bildestorm avverget av den grunn.

Bildebyrået som eier de frekke forevigelsene, nederlandske Hollandse Hoogte, har nemlig lagt ut bildene på markedet, i håp om å få dem solgt. Bildebyrået har så langt ikke uttalt seg om saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer