Carina Dahl:

Dropper Carina Dahls «Farmen»-sammenbrudd. Nå forklarer TV 2 hvorfor

- Hun sto fritt til å forlate konkurransen.

DRAMA BAK KULISSENE: Tv-profil og artist Carina Dahl (33) brøt sammen foran «Farmen»-produksjonen. Det kommer ikke på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2
DRAMA BAK KULISSENE: Tv-profil og artist Carina Dahl (33) brøt sammen foran «Farmen»-produksjonen. Det kommer ikke på tv. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Fingrene mine stivnet, og jeg kjente plutselig at jeg ikke fikk puste. Jeg hadde aldri opplevd noe liknende før, og ble livredd. Tårene bare rant, forteller artist og tv-profil Carina Dahl (33) til Dagbladet.

Det var under opptakene til «Farmen kjendis» i fjor sommer - i finaleuka - at Dahl opplevde å få et kraftig panikkanfall. 33-åringen, som fremdeles er blant de gjenværende deltakerne, var i ferd med å gjennomføre en konkurranse da hodet sa stopp.

- Det hadde skjedd en del ting i forkant, som gjorde at jeg både var forbanna og skuffet over meg selv. Ved siden av konkurransepresset, og det generelle stresset rundt opptakene, må det ha blitt for mye, sier Dahl.

- Klandret meg selv

Trønderen kom inn på kjendisgården bare dager før finaleuka, etter å spilt seg videre fra et lengre opphold på bonusgården «Torpet». Selv om 33-åringen hadde tilbrakt like mange uker i tv-universet som resten av deltakerne, bare på en annen gård, kjente hun tidlig på et nytt prestasjonspress.

- Jeg følte meg ikke som en verdig finaledeltaker, og følte at jeg måtte vise hva jeg var god for. Det var derfor jeg ble så sint på meg selv da matkonkurransen gikk galt, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer