«Paradise Hotel»:

Dropper finalefesten

- Skulle veldig gjerne hatt henne der.

KOMMER IKKE: Triana Iglesias er selvskreven gjest på «Paradise Hotel»-finalefesten, men i år kommer hun ikke. Foto: Kine Falch
KOMMER IKKE: Triana Iglesias er selvskreven gjest på «Paradise Hotel»-finalefesten, men i år kommer hun ikke. Foto: Kine Falch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld får vi, etter måneder med intriger og spill, endelig vite hvem som står igjen som vinneren av «Paradise Hotel» 2019. Mens det allerede onsdag ble avslørt ved en glipp hvem vinneren er, er det først i kveld det blir kjent for hele landet hvem som står øverst på pallen.

Det er ventet at samtlige av årets deltakere i kveld vil møtes i Oslo for å feire vinneren, og ikke minst sesongen, men én svært sentral person vil ikke være til stede.

Lørdag morgen ble det nemlig kjent at «Paradise»-programleder, Triana Iglesias, er blant deltakerne i den kommende sesongen av «Farmen kjendis». Hun har derfor, naturligvis, ikke anledning til å overvære finalen.

Pressekontakt for «Paradise Hotel» i TV3, Linda Glomlien, sier til Dagbladet at dette trolig er første gang finalefesten arrangeres uten at programlederen er til stede.

Vil hedre deltakerne

- Hun liker jo å være der, det er en fin avslutning på sesongen for henne også, sier Glomlien.

Når det er sagt, understreker hun at det ikke har medført noen endringer i opplegget.

Ettersom Triana er ansatt av TV3, har kanalen vært klar over hennes deltakelse i «Farmen» siden castingen av gårdsprogrammet ble gjort. Det kom dermed ikke som noen overraskelse på TV3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer