Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Dropper jul med familien

Avslører hertugparets juleplaner.

JUL: At prins Harry og hertuginne Meghan feirer jul i Storbritannia, er lite sannsynlig. Foto: AP Photo/Matt Dunham, File/NTB
JUL: At prins Harry og hertuginne Meghan feirer jul i Storbritannia, er lite sannsynlig. Foto: AP Photo/Matt Dunham, File/NTB Vis mer
Publisert

Den britiske kongefamilien forbereder seg til den første julefeiringen etter at dronning Elizabeth gikk bort.

Kongefamilien har tradisjonelt sett vært sammen på Sandringham, og nylig ble det bekreftet at kong Charles (74) viderefører denne tradisjonen også i år.

Men at prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) blir med på feiringen er lite sannsynlig, ifølge kongehusekspert Katie Nicholl, skriver ET.

Det er ingen hemmelighet at forholdet mellom hertugparet og resten av familien er anspent.

DOKUMENTAR: Kongehusekspert Caroline Vagle forklarer hva som ligger bak utsagnet til Meghan Markle når hun sier hun «ble matet til ulvene» av media. VIDEO: Dagbladet TV / Netflix Vis mer

Charles skal likevel ha sendt en invitasjon til Harry, Meghan, og deres barn Archie (3) og Lilibet (1), men hertugen og hertuginnen av Sussex skal ha valgt å bli hjemme i USA i år også, forteller Nicholl til nettstedet.

- Harry og Meghan har blitt invitert til hjem jul, men det er av vår forståelse at de ikke kommer til Storbritannia. De vil tilbringe høytida i California.

Sist gang de feiret jul med familien i Storbritannia, var i 2018.

HARRY OG MEGHAN: Slik vil dokumentaren påvirke kong Charles og det britiske folk. Video: Netflix Vis mer

Da ble hertugparet med dronning Elizabeth, daværende prins Charles, og prins William (40) og prinsesse Kate (40) til St. Mary Magdalene kirke i Sandringham.

Den gang deltok de også på dronningens tradisjonelle julefest og lunsj - som hvert år arrangeres på Buckingham Palace som en takk til personalet deres.

I 2019 droppet Harry og Meghan den tradisjonelle feiringen i Storbritannia, etter å ha uttalt at de ønsket en «forlenget familietid fri for kongelige plikter» fra Thanksgiving og inn i det nye året (2020 journ.anm.).

Den gang tilbrakte det omdiskuterte paret jula hjemme, med sønnen Archie og Meghans mor, Doria Ragland.

DANS: Prins Harry og hertuginne Meghan snakker om sin første dans som mann og kone. Video: Netflix Vis mer

Det ble på forhånd bekreftet at de hadde snakket om juleplanene sine med dronning Elizabeth på forhånd, skriver ET videre.

Sist gang familien var samlet i sin helhet, var under dronning Elizabeth begravelse i september. Etter gudstjenestene dro Harry og Meghan raskt tilbake til USA.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer