<strong>TREKKER SEG TILBAKE:</strong> Etter flere aktive år på sosiale medier er det nå over og ut for Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix
TREKKER SEG TILBAKE: Etter flere aktive år på sosiale medier er det nå over og ut for Channing Tatum. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Channing Tatum:

Dropper sosiale medier

Channing Tatum begrunner hvorfor han ikke vil være på sosiale medier framover.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Channing Tatum (39) har i likhet med mange andre kjendiser vært svært aktiv i sosiale medier de siste åra.

Han har delt alt fra kjærlighetserklæringer og skilsmisseannonsering til nakenbilder, men nå er det over og ut for Tatum, som har over 17,4 millioner følgere på Instagram.

Forrige uke skrev han nemlig på profilen sin at han dropper sosiale medier.

Slettet Instagram

- Jeg kommer til å ta en pause fra sosiale medier en liten stund. Jeg har prøvd å bli inspirert og skape ting igjen. Og for å være helt ærlig har jeg ikke følt meg særlig kreativ de siste åra, skriver han, og fortsetter:

- Jeg skal gå nå og bare leve i nuet en liten stund, og skru av telefonen.

Videre forklarer stjerna at han antakelig vil komme tilbake på et tidspunkt, men skriver at hvis han gjør det, vil han ha et klart mål om hvorfor han er på sosiale medier og være klar over hva han deler.

- Elsker dere. Ses etter en stund, skriver han avslutningsvis.

Stjerna har i ettertid slettet både Instagram- og Twitter-profilen sin.

LIL MIQUELA: Instagram-profilen til Lil Miquela virker som en hvilken som helst annen influensers Instagram; daglige oppdateringer med bilder og stories, sponsede innhold og såkalte inspo-bilder. Men en ting skurrer; jenta er ikke ekte. Vis mer

Støttet kjæresten

Channing Tatum har som sagt brukt Instagram til å dele flere beskjeder med fansen sin. Han fikk blant annet mye oppmerksomhet da kjæresten, sangstjerna Jessie J (31), åpenhjertig fortalte om at hun ikke kunne få barn.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo», sa artisten fra scenen.

Fansen hyllet Jessie J, eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, i form av applaus. Til stede i salen var også Channing Tatum, som heller ikke lot den personlige avsløringen gå ubemerket hen.

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrev han på Instagram.

Skilsmisse

Channing var tidligere gift med skuespilleren Jenna Dewan (38) - som han også har datteren Everly (6) med - før de gikk fra hverandre i fjor. Også skilsmissenyheten ble delt på Instagram.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingen ting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skrev Tatum.

TABBE: Da talkshow-verten Ellen DeGeneres skulle introdusere Jenna Dewan, gikk det litt i glemmeboken at hun og hennes tidligere ektemann Channing Tatum har gått hvert til sitt. Bilder med tillatelse fra TV 3 Vis mer

Videre sto det at det ikke var noe dramatisk ved det hele, bare to bestevenner som hadde kommet til en avgjørelse om at det var på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

- Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly, sto det videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer