Katarina Flatland:

Dropper TV2-fest

- Jeg er ganske så sprekkeferdig, røper TV-profilen.

HØYGRAVID: TV 2-profil Katarina Flatland har under to måneder igjen til termin og blir hjemme fra TV 2s høstlansering. Foto: Morten Eik / Se og Hør
HØYGRAVID: TV 2-profil Katarina Flatland har under to måneder igjen til termin og blir hjemme fra TV 2s høstlansering. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det var i starten av mai at programleder Katarina Flatland (32) og ektemannen Harald Dobloug (33) kunne røpe at de ventet barn nummer to.

Det gjorde de i podkasten sin «Åpen journal» - på et tidspunkt da Flatland allerede var fire måneder på vei.

INFLUENSER: Katarina Flatland er både programleder, podkaster og lege, men blogging lot hun ligge på hylla. Reporter: Anniken Aronsen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Svarte på Instagram

I podkasten var Flatland ærlig på at det hadde vært en tøff graviditet så langt, og at hun ikke hadde sluppet unna de typiske svangerskapsplagene.

I en spørsmålsrunde på Instagram gikk hun nærmere inn på hvordan svangerskapet har vært så langt.

«Beste (bortsett fra det åpenbare som er å glede seg til babyen som kommer) er å kunne si til mannen at han må løfte, fikse eller ordne ting fordi jeg ikke kan. Verste er kvalmen, bekkenløsningen og halsbrannen», svarte den kommende tobarnsmora til ett av spørsmålene som dukket opp.

Blir hjemme

Nå er det i underkant av to måneder igjen til termin. Og mens resten av TV 2-familien er i Bergen for å presentere høstprogrammet for resten av Norge, velger den gravide 32-åringen heller å bli hjemme for å pleie kroppen.

- Jeg får ikke dratt så tett opp mot termin. Det blir litt vanskelig med fly og, erkjenner hun overfor Dagbladet, og legger til:

NY STORSATSNING: Katarina Flatland er en av deltakerne i «Forræder» på TV 2. Der deltar hun blant annet sammen med sin far, Hallvard. Foto: TV 2
NY STORSATSNING: Katarina Flatland er en av deltakerne i «Forræder» på TV 2. Der deltar hun blant annet sammen med sin far, Hallvard. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg skulle veldig gjerne vært på høstlansering i Bergen, men skjønte etterhvert som at det nærmet seg at jeg ikke kunne reise så langt unna Oslo tett opp mot termin. Jeg kommer til å savne hele «Forræder»-gjengen og ikke minst TV 2-kollegaene mine, men de får jeg heldigvis sjansen til å se så snart graviditeten er fullført.

- Vagger av sted

Dagbladet var tirsdag til stede da kanalen viste den første episoden av sitt nye konsept. Det var de fleste av deltakerne også, deriblant nettopp Flatland, som ikke legger skjul på at hun gleder seg til å bli tobarnsmamma.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Det går greit om dagen, men jeg føler jeg vagger av sted. Jeg er ganske så sprekkeferdig, egentlig - med baby i magen.

- Nå som jeg er godt inne i tredje trimester, er alt fra søvn til å puste litt tyngre enn det pleier å være. Jeg ser derfor veldig fram til at den lille endelig snart er her. Jeg tror tilværelsen som tobarnsmor blir magisk, men samtidig litt mer kaotisk og hektisk.

Fra før av har ekteparet sønnen Bernard, som ble to år i august.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer