«Farmen»-Heidi:

Droppet frieri: - Ikke i kveld

Jiro Fatah hadde planer om å fri til Heidi Lereng hvis hun vant «Farmen». Slik ble det ikke.

INTET FRIERE: Jiro Fatah beholdt ringen i lomma under finalefesten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
INTET FRIERE: Jiro Fatah beholdt ringen i lomma under finalefesten. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag kveld var det finale av årets «Farmen» og endelig ble det klart at det var Daniel Engeli Godø (30) som vant både hytte og bil.

Tonje Frigstad (21) måtte ta til takke med andreplassen, mens Heidi Lereng (24) på sin side røk ut under semifinalen da hun og Godø kjempet om den siste finalebilletten i melkespannholding.

UVENNER: Kjell Strand og Robert «NorwayRob» Scott er fortsatt ikke på talefot etter det som skjedde inne på «Farmen»-gården. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Tidligere i høst reiste Dagbladet til Bergen for å møte Lereng, der hun bor med kjæresten Jiro Fatah. Da kunne han komme med en gledelig nyhet:

- Om Heidi vinner «Farmen» skal jeg fri, røpet han.

Dagbladet tok han på ordet, og da 24-åringen dukket opp i Dagbladets livesending før finalen sammen med kjæresten, kom spørsmålet om frieri opp igjen.

- Det jeg kan gjøre er å bekrefte at det kommer til å skje, og jeg har til og med kjøpt ring - så den er med og jeg er klar, fortalte en ivrig Fatah, og viste fram ringen til Dagbladets reporter.

RØK UT: En veldig skuffet Heidi Lereng forteller om Farmen-exiten like før finalen. Reporter: Bjørn Ekker / Video: Celina Morken / Redigering: Anabelle Bruun Vis mer

Lereng lo godt og spurte kjæresten om hva som kom til å skje hvis hun ikke vant:

- Vi får se, svarte han kryptisk.

Det ble dessverre ingen «Farmen»-seier på Lereng, og dermed ikke et frieri. Men når paret møter Dagbladet etter resultatet er et faktum, utelukker Fatah imidlertid ikke et bryllup i framtida:

- Jeg kommer til å fri - det lover jeg. Men ikke i kveld.

- Jeg tenker at det der er litt feigt. Er du ikke enig? Feiging, roper Lereng etter kjæresten når han flukter fra livesendinga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer