Marius Borg Høiby:

Droppet kongefeiring - festet på byen

Marius Borg Høiby var ikke til stede under moras feiring på Slottet fredag. Ifølge NRK skyldtes det at han ikke var i form.

DROPPET FEIRINGEN: Marius Borg Høiby droppet kronprinsesse Mette-Marits feiring fredag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB
DROPPET FEIRINGEN: Marius Borg Høiby droppet kronprinsesse Mette-Marits feiring fredag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert

Denne sommeren fylte kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit 50 år. Fredag kveld inviterte de nærmest 400 gjester fra hele landet til en storslått feiring på Slottet.

For anledningen var også kronprinsparets barn selvskrevne gjester. Kronprinsessens eldste sønn, Marius Borg Høiby (26), glimret derimot med sitt fravær.

NRK opplyste under fredagens TV-sending at fraværet skyldtes at Høiby ikke var i form, uten at det ble gitt noen ytterligere detaljer.

Til tross for NRKs uttalelse ser det tilsynelatende ut som at Høiby valgte å prioritere annerledes denne kvelden.

Prioriterte annerledes

Kort tid etter moren og stefarens hagefest, florerte det nemlig en rekke bilder i sosiale medier av Høiby, hvor det ser ut som at han var en av gjestene på en «James Bond»-fest bare en kilometer unna.

Festen ble holdt på det populære utestedet Michaels i Oslo, som er en favoritt blant kjendiser og finanstopper.

I sosiale medier kunne man se bilder av kronprinsessens sønn som hadde kledd seg etter tema. Han var iført en svart smoking med hvit skjorte og sløyfe. Som tilbehør hadde han en lekepistol hengende rundt bukselinningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.