Mia Skäringer Lazár:

Druknings­drama i Italia

Den svenske skuespilleren Mia Skäringer Lazár avslører at hun var involvert i en dramatisk hendelse da hun skulle bade på ferie i Italia i sommer.

DRAMA: Mia Skäringer Lazár omtaler avgjørelsen om å trosse bølgene for å bade, som den dummeste i sitt liv. Foto: Aftonbladet
DRAMA: Mia Skäringer Lazár omtaler avgjørelsen om å trosse bølgene for å bade, som den dummeste i sitt liv. Foto: Aftonbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I podkasten Skäringer og Mannheimer avslører den svenske skuespilleren og komikeren Mia Skäringer Lazár (42) at hun var involvert i et drukningsdrama da hun ferierte i Italia i sommer.

For nordmenn er 42-åringen mest kjent for sin rolle i komiserien «Solsidan».

- Dummeste jeg har gjort

Skuespilleren forteller i podkasten at hun har reist til samme sted i Italia i flere år, men at hun i sommer tok den dummeste avgjørelsen i sitt liv, og at det hele kunne endt fatalt.

- Det var det dummeste jeg har gjort i hele mitt liv. Det var så dumt at jeg nesten skammer meg over å fortelle det, sier Skäringer i podkasten ifølge svenske Expressen.

Hendelsen fant sted da Skäringer Lazár trosset det røde varselflagget, og bestemte seg for å bade på tross av høye bølger i sjøen. I tillegg hadde hun 39 i feber, og hadde tatt med ulike medisiner, forteller hun.

Drukningsdrama

Da hun og de andre som var med henne hoppet i vannet, kjente hun umiddelbart at det var en dårlig avgjørelse. Hun forteller at hun ikke hadde styrke i kroppen, og at bølgene skylte over henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer