Mia Skäringer Lazár:

Druknings­drama i Italia

Den svenske skuespilleren Mia Skäringer Lazár avslører at hun var involvert i en dramatisk hendelse da hun skulle bade på ferie i Italia i sommer.

DRAMA: Mia Skäringer Lazár omtaler avgjørelsen om å trosse bølgene for å bade, som den dummeste i sitt liv. Foto: Aftonbladet
DRAMA: Mia Skäringer Lazár omtaler avgjørelsen om å trosse bølgene for å bade, som den dummeste i sitt liv. Foto: AftonbladetVis mer

I podkasten Skäringer og Mannheimer avslører den svenske skuespilleren og komikeren Mia Skäringer Lazár (42) at hun var involvert i et drukningsdrama da hun ferierte i Italia i sommer.

For nordmenn er 42-åringen mest kjent for sin rolle i komiserien «Solsidan».

- Dummeste jeg har gjort

Skuespilleren forteller i podkasten at hun har reist til samme sted i Italia i flere år, men at hun i sommer tok den dummeste avgjørelsen i sitt liv, og at det hele kunne endt fatalt.

- Det var det dummeste jeg har gjort i hele mitt liv. Det var så dumt at jeg nesten skammer meg over å fortelle det, sier Skäringer i podkasten ifølge svenske Expressen.

Hendelsen fant sted da Skäringer Lazár trosset det røde varselflagget, og bestemte seg for å bade på tross av høye bølger i sjøen. I tillegg hadde hun 39 i feber, og hadde tatt med ulike medisiner, forteller hun.

Drukningsdrama

Da hun og de andre som var med henne hoppet i vannet, kjente hun umiddelbart at det var en dårlig avgjørelse. Hun forteller at hun ikke hadde styrke i kroppen, og at bølgene skylte over henne.

42-åringen forteller at hun begynte å svelge vann, samt vifte med armene.

- Jeg tenkte: «Hva faen har jeg gjort? Er det slik jeg skal dø?»

En venn forsøkte å redde Skäringer Lazár, men ble skylt ut i vannet av en bølge. Etter hvert ble vennen reddet opp av sjøen av livvakter som hadde fått med seg hendelsen, mens 42-åringen fremdeles kjempet mot bølgene.

Til slutt ble hun reddet opp av en venn, forteller hun ifølge Expressen. Hun kom fra hendelsen uten alvorlige skader, men har blitt medisinert for sprukket trommehinne som følge av dramaet.

BLIR FILM: Spillefilmen «Solsidan» har kinopremiere 1. desember. Video: SF Studios Vis mer

Bryllupstrøbbel

42-åringen er gift med Gabriel Lazár (36) og paret har sønnen Leelo sammen. I tillegg har Skäringer Lazár ytterligere to barn fra et tidligere ekteskap - sønnen Alfred og dattera Heli.

Heller ikke bryllupet, som fant sted i all hemmelighet i jungelen i Thailand, gikk helt etter planen, avslørte hun i fjor vinter.

I et innlegg på Instagram avslørte Skäringer Lazár at timene før de ga hverandre sitt «ja» var preget av kaos og sykdom.

«(...) Fremdeles imponert over hvordan vi fikk alt til å gå med alle barn og med alle mageproblemer. Kjolene ble sydd på en ettermiddag. Jeg hadde utringning ned til navlen og Nathalie fikk feil farge. Det var slitsomt. Og mer likt livet i virkeligheten. Jeg elsker deg, Gabriel. Og du var i det minste frisk under seremonien», skrev hun.