Steve Irwins datter:

- Du er alltid med meg

Den verdensberømte krokodillejegerens etterlatte familie deler rørende hyllester på dagen som skulle ha vært hans 58 årsdag.

I SORG: Lørdag skulle den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin ha fylt 58 år. Slik ble det ikke. I anledning Irwins bursdag deler Irwins etterlatte familie hyllester i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Lørdag skulle den avdøde krokodillejegeren Steve Irwin ha fylt 58 år. Slik ble det ikke. I anledning Irwins bursdag deler Irwins etterlatte familie hyllester i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått snart 14 år siden verden fikk sjokkbeskjeden om at den verdenskjente krokodillejegeren Steve Irwin hadde gått bort, 44 år gammel.

Irwin omkom etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke i forbindelse med innspillingen av en undervannsdokumentar, og livet sto ikke til å redde.

Dødsfallet til stjerna etterlot kona Terri (54), dattera Bindi (21) og sønnen Robert Clarence (16) i stor sorg.

Lørdag ville Irwin ha fylt 58 år, og i den anledning har stjernas etterlatte familie delt sine hyllester i sosiale medier.

Hedrer sin avdøde far

Dattera Bindi Irwin har flere ganger fortalt åpenhjertig om tapet av faren, og på Instagram deler hun et hjerteskjærende innlegg for å hylle sin avdøde far på bursdagen hans.

Bildet viser et rørende øyeblikk mellom far og datter.

- Pappa, i dag er bursdagen din. Jeg tok meg en ekstra sterk kopp med te akkurat slik du likte den. Jeg klemte mamma for deg, og fortalte henne hvor mye vi elsker henne, starter hun innlegget med.

Videre skriver 21-åringen at hun og broren Robert dro på tur i de fjellene som Irwin elsket, at de så på en av dokumentarfilmene hans og at de delte historier om ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer