Bella Thorne:

- Du er fantastisk

Disney-stjerna Bella Thorne deler gladnyhet på Instagram.

GLADNYHET: Disney-stjerna Bella Thorne har forlovet seg med italienske Benjamin Mascolo. Her er de på rød løper i 2019. Foto: Alberto Pizzoli / AFP / NTB
GLADNYHET: Disney-stjerna Bella Thorne har forlovet seg med italienske Benjamin Mascolo. Her er de på rød løper i 2019. Foto: Alberto Pizzoli / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Disney-stjerna Bella Thorne (23) har de siste åra vært sammen med den italienske sangeren Benjamin Mascolo (27). De ble først linket til hverandre i april 2019, etter at Thorne hadde gjort det slutt med rapperen Mod Sun (34).

Nå ser det imidlertid ut til at 23-åringen har slått seg til ro i forholdet med italieneren. I helga delte de begge den glade nyheten om at de har forlovet seg.

Kunngjøringen kom på Instagram, der Mascolo stolt viste fram et bilde av sin kjære med en skinnende forlovelsesring. «Hun sa ja», skrev 27-åringen under bildet.

Thorne har på sin side delt en video av forlovelsesringen.

«Tusen takk for at du er fantastisk, kjære. Jeg elsker deg så mye. Ja, vi skal gifte oss. Feiring både i Italia og USA», sa Mascolo i en video på Instagram Story, ifølge People.

Muligens har forlovelsen ligget i kortene en stund. I januar delte Disney-stjerna et bilde av kjæresten på Instagram med flere emojier av forlovelsesringer.

«Store nyheter kommer snart», skrev hun den gang.

Polyamorøst forhold

Og nå er de store nyhetene endelig bekreftet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer