Bella Thorne:

- Du er fantastisk

Disney-stjerna Bella Thorne deler gladnyhet på Instagram.

GLADNYHET: Disney-stjerna Bella Thorne har forlovet seg med italienske Benjamin Mascolo. Her er de på rød løper i 2019. Foto: Alberto Pizzoli / AFP / NTB
GLADNYHET: Disney-stjerna Bella Thorne har forlovet seg med italienske Benjamin Mascolo. Her er de på rød løper i 2019. Foto: Alberto Pizzoli / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Disney-stjerna Bella Thorne (23) har de siste åra vært sammen med den italienske sangeren Benjamin Mascolo (27). De ble først linket til hverandre i april 2019, etter at Thorne hadde gjort det slutt med rapperen Mod Sun (34).

Nå ser det imidlertid ut til at 23-åringen har slått seg til ro i forholdet med italieneren. I helga delte de begge den glade nyheten om at de har forlovet seg.

Kunngjøringen kom på Instagram, der Mascolo stolt viste fram et bilde av sin kjære med en skinnende forlovelsesring. «Hun sa ja», skrev 27-åringen under bildet.

Thorne har på sin side delt en video av forlovelsesringen.

«Tusen takk for at du er fantastisk, kjære. Jeg elsker deg så mye. Ja, vi skal gifte oss. Feiring både i Italia og USA», sa Mascolo i en video på Instagram Story, ifølge People.

Muligens har forlovelsen ligget i kortene en stund. I januar delte Disney-stjerna et bilde av kjæresten på Instagram med flere emojier av forlovelsesringer.

«Store nyheter kommer snart», skrev hun den gang.

FORLOVET?: Pia Tjelta får spørsmål om ringen sin. Reporter/video: Henriette Eilertsen / Madeleine Liereng. Vis mer

Polyamorøst forhold

Og nå er de store nyhetene endelig bekreftet.

Thorne og Mascolo har vært et par i snart to år. De ble som nevnt først koblet til hverandre i april 2019, bare dager etter at Disney-skuespilleren hadde avsluttet forholdet med rapperen Mod Sun.

I juni samme år bekreftet de kjæresteryktene på Instagram.

Thorne har lenge vært åpen om at hun er panseksuell, og har også levd i polyamorøse forhold, blant annet med ekskjæresten Mod Sun og Youtube-stjerna Tana Mongeau (22).

Det var i oktober 2018 skuespilleren avslørte at hun var i et åpent forhold med både en mann og en kvinne. Året etter fortalte hun om forholdet i et intervju med Cosmopolitan.

SLÅR TILBAKE: I den siste tiden har det blitt harselert mye med skuespillerprestasjonene til Disney-stjerna Debby Ryan. Men nå slår hun tilbake. Vis mer

- Akkurat nå er jeg bare sammen med Ben (kjæresten, Benjamin Mascolo, journ.anm.), så jeg dater ingen jente for tida. Hvis du skal date en mann og en kvinne samtidig, blir de menneskene nødt til å gå overens. Virkelig gå overens, bokstavelig talt ligge med hverandre. Skjønner du hva jeg mener? Alt koker ned til å finne den riktige kombinasjonen av to mennesker, sa Thorne den gang.

Videre fortalte hun at hvis det fungerer så kan man tilbringe en hel helg med to mennesker og stortrives i hverandres selskap - noe hun beskrev som en «morsom opplevelse».

- Jeg elsker å kunne elske to mennesker på en gang. Jeg elsker å dele historier med tre personer i ett rom. Så jeg prøver alltid å finne måter å få det til å fungere, fordi jeg tror det virkelig ville gjort meg lykkelig, fortsatte 23-åringen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer