Kim Kardashian West og Kanye West:

- Du kan ikke være med henne

Det var ikke alle som var like begeistret for forholdet til Kim Kardashian og Kanye West da de begynte å date i 2012.

EKTEPAR: Kim Kardashian West og Kanye West er et av verdens mest berømte ektepar. I en ny dokumentarserie forteller West hvordan han falt kona, mens Kardashian minnes hvordan folk reagerte da de først innledet forholdet. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Kim Kardashian West og Kanye West er et av verdens mest berømte ektepar. I en ny dokumentarserie forteller West hvordan han falt kona, mens Kardashian minnes hvordan folk reagerte da de først innledet forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste fem åra har realitystjerna Kim Kardashian West (38) og rapperen Kanye West (42) vært et av kjendisverdenens heteste par, etter at de i 2014 giftet seg i et eventyrbryllup - der festligheter ble arrangert i både Frankrike og i Italia.

Det er ingen tvil om at Kardashian har klatret seg oppover til stjernestatus det siste tiåret, og til tross for at hun i dag er gift med en av USAs mest kjente rappere, har veien dit vært lang. Hun entret rampelyset som venninna til Paris Hilton (38), og derfra har både hennes famøse sextape og familiens realityserie bidratt til at hun i dag er en av verdens største kjendiser.

Veien til dit Kim Kardashian West er i dag, er nå blitt dokumentert i en ny dokumentarserie. I serien «E! True Hollywood Story» har flere av hennes nærmeste, inkludert ektemannen gjennom fem år, Kanye West, bidratt.

- Magnetisk tiltrekning

Også realitystjernas søsken er med i dokumentarserien, men det er likevel Wests intervju som har fått mest oppmerksomhet i kjendispressen verden over de siste dagene. Han forteller nemlig i detalj hvordan han forelska seg i kona gjennom fem år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer